05 / 05 / 2024

Reyhanlı elektrik sorunu

Reyhanlı elektrik sorunu

Hatay Vali Yardımcısı başkanlığında, Reyhanlı Kaymakamı Güler ve Edaş Bölge Müdürü Nair' in de katıldığı bilgilendirme toplantısında; Reyhanlı ilçesinde yaşanan elektrik sorunları hakkında bilgi verildi.

Hatay Reyhanlı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Reyhanlı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay Reyhanlı için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Diyarbakır'ın elektrik sorunu TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Diyarbakır'da bazı yerleşim yerlerinin elektrik sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a iletti.

Elektrik güvence bedellerinin iade sorunu TBMM'de!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, bir elektrik dağıtım şirketinin almış olduğu güvence bedellerini zamanında iade etmediği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a iletti.

Beylikdüzü trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı!

Gelişen ve nüfusu büyük hızla artan Beylikdüzü’nün elektrik sorunu için Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti. İlçenin uzun vadede 50 yıllık elektirik ihtiyacını karşılayacak olan indirici trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı.

Aksaray'daki köylerin yol, tapu ve elektrik sorunu çözülüyor!

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan sorunlarını dinleyen Vali Şeref Ataklı, bölgenin tarım ve hayvancılıkta önemli potansiyeli olduğunu, bu alanda geçimini temin eden çok sayıda üreticisi bulunduğunu belirtti.

AKSA, Olimpiyat Stadı'nda elektrik nöbeti tutacak!

Beşiktaş'ın iç saha maçlarının büyük bir kısmına ev sahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki elektrik sorunu çözüldü. Beşiktaş’ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda G.Saray ve Liverpool ile oynayacağı maçlarda AKSA’ya ait jeneratörler faaliyet gösterecek.

Reyhanlı'da elektrik sorunu masaya yatırıldı!

Hatay Vali Yardımcısı başkanlığında, Reyhanlı Kaymakamı Güler ve Edaş Bölge Müdürü Nair' in de katıldığı bilgilendirme toplantısında; Reyhanlı ilçesinde yaşanan elektrik sorunları hakkında bilgi verildi.

Güneydoğu'nun kanayan yarası: Kaçak elektrik!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kaçak kullanım sorunu nedeniyle yaşanan elektrik kesintileri adeta bölgenin "kanayan yarası" haline geldi.Bölge halkı, bir dönem faturanın ulaşmaması ve yoksulluk gibi gerekçelerle elektrik borcunu ödeyemedi.

Elektrik kesintileri artık 5 saatten fazla olmayacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bölgenin önemli sorunu haline gelen elektrik sorununa değindi. Çelik, elektrik kesintilerinin artık 5 saatten fazla olmayacağını dile getirdi...

Faruk Çelik: 5 saatten fazla elektrik kesintisi yaşanmayacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bölgenin önemli sorunu haline gelen elektrik sorununa değindi. Çelik, elektrik kesintilerinin artık 5 saatten fazla olmayacağını dile getirdi.

Mehmet Gökay Üstün: Güneydoğu'nun elektrik sorunu, milli bir meseledir!

DEDAŞ Sözcüsü Üstün: "Uzmanlar mevcut sulama şeklinin devam etmesi durumunda bölgede çiftçilerin yakın bir gelecekte ne sulama ne de içmek için su bulabileceğini ifade ediyor. Güneydoğu'nun elektrik sorunu, milli bir meseledir" dedi.

Bulutcan İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret şirketi kuruldu!

Bulutcan İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Reyhanlı elektrik sorunu Haberi

Reyhanlı elektrik sorunu

Reyhanlı ilçesinde elektrik konusunda yaşanan sıkıntılar masaya yatırıldı. 

Hatay Vali Yardımcısı Bilal Ölmez başkanlığında, Reyhanlı Kaymakamı Dr.Yusuf Güler ve Edaş Bölge Müdürü Selman Nair 'in de katıldığı bilgilendirme toplantısında; Reyhanlı ilçesinde yaşanan elektrik sorunları hakkında bilgi verildi. 

Toplantıya; Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, sivil toplum örgütleri ve mahalle muhtarları katıldı. 

Vali Yardımcısı Bilal Ölmez; İl genelindeki elektrik sıkıntılarını ve bu sıkıntıların giderilmesi için planlanan 2015 yılı yatırım oranları hakkında bilgi verdi. Toplantıda söz alan Reyhanlı Belediye Başkanı "Özelleştirmenin yapılmasının ardından kentimizde yaşanan elektrik sorunları artarak devam etmektedir. 

Hatay' ın Büyükşehir olmasının ardından özel idareye bağlı olan köyler mahalle statüsüne alınarak belediyemiz mücavir alanına dahil edilmiştir. Köylü vatandaşımız yeni elektrik aboneliği için edaşa müracaat ettiğinde, edaş yetkilileri tarafından yapı kullanma izni istenmekte ve vatandaş...