04 / 05 / 2024

Reyhanlı suriyeli evleri

Reyhanlı suriyeli evleri

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Türk ve Suriyelilerin konut ihtiyacının karşılanması için çalışmalara devam ediliyor. Proje kapsamında son 6 yılda yaklaşık 10 bin konut inşa edildi.

Reyhanlı RAF-İHH Çocuk Yaşam Merkezi açıldı!

İHH ve Katar RAF ortaklığıyla Reyhanlı'da 100 dönüm araziye inşa edilen, Suriyeli 990 yetim çocuğun kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" hizmete açıldı.

İHH'den Suriyeli yetimler için özel köy!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeli çocukların kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" inşa etti.

Hatay'da Suriyeli öğrenciler için okul açıldı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, İnsani Dayanışma ve Kalkınma Derneği (İDKA) tarafından yaptırılan Suriyeli öğrencilerin eğitim göreceği okul hizmete girdi.

Hatay'da Suriyeli çocuklar için yapılan yaşam merkezi Eylül'de açılacak!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile İnsani Yardım Vakfı ve Katar Raf kuruluşlarının iş birliğiyle Suriyeli kimsesiz çocuklar için yaptırılan yaşam merkezi eylül ayında hizmete girecek.

İDKA'dan Reyhanlı'daki Suriyeli aileye ev desteği!

Suriye'nin Humus kentinde rejim uçaklarının hedefi olan 4 kişilik Derviş ailesi, sığındıkları Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde hayırseverlerin desteğiyle yeni bir yuvaya sahip oldu.

TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli Evleri başvurusu ne zaman?

Toplamda 150 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sunuluyor. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Hatay Reyhanlı Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Hatay Reyhanlı Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede kura satışları 4 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Hatay Reyhanlı kura başvuru bedeli!

Ödemeleri 240 ay vade şeklinde yapılabilen Hatay Reyhanlı TOKİ Evleri başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ Hatay Reyhanlı kura başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Hatay Reyhanlı başvuru 2016!

Hatay Reyhanlı TOKİ Evleri satış fiyatları henüz açıklanmadı. Emekli kategorisinde kurayla satışa sunulan projede 2+1 konutlar bulunuyor. İşte TOKİ Hatay Reyhanlı başvuru 2016 detayları...

Reyhanlı Çocuk Yaşam Merkezi'nin yapımında sona gelindi!

990 Suriyeli yetim çocuğun misafir edileceği Katar RAF & İHH Çocuk Yaşam Merkezi hızla tamamlanıyor. Proje, Hatay-Reyhanlı'da sona erdiğinde dünyanın en büyük yetim komplekslerinden biri olacağı belirtiliyor.

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Evleri başvuruları!

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Evleri başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirtilen projede 2+1 daireler yer alıyor.

Suriyeli mülteciler için prefabrik ve konteyner evler inşa edilecek!

Avrupa'daki Suriyeli mültecilerin prefabrik ve konteyner evleri Türkiye'den gidecek. Suriye'de 2011 yılı Mart ayında başlayan ve bugün uluslararası krize dönüşen iç savaş, önlenemeyen mülteci akını nedeniyle Avrupa ülkelerini de kara kara düşündürüyor.

Suriyeli gençler ülkelerinin inşası için Mimarlık eğitimi alıyor!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak aileleri ile Hatay'ın Reyhanlı ilçesine yerleşen Suriyeli gençler bir gün ülkelerinin inşasında görev almak üzere mimarlık eğitimi görüyor.

Reyhanlı suriyeli evleri Haberi

Reyhanlı suriyeli evleri

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Türk ve Suriyelilerin konut ihtiyacının karşılanması için çalışmalar devam ediyor. Bölgede son 6 yılda yaklaşık 10 bin konut inşa edildiği açıklandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, savaştan kaçıp Türkiye’ye gelen Suriyeliler, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde konut talebini artırdı. Bölgede 40’a yakın müteahhit apartman tipi inşaata başladı. 

2012 yılından sonra kentte yaklaşık 10 bin konutun inşaatı tamamlandı. Önceki yıllarda  fiyatı 70-80 bin lira olan  konutların bir yıl öncesine kadar 100-120 bin liraya alıcı bulduğunu, ancak son bir yılda fiyatların konutların metrekaresine göre 150-220 bin liraya çıktığı...