29 / 04 / 2024

Reysaş Eskişehir oteli

Reysaş Eskişehir oteli

Reysaş,  Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 1 seneliğine kiraladı. 

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Reysaş GYO Eskişehir'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir'de yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Reysaş GYO Eskişehir'deki arsasını 3,7 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 237 ada 1 parsel üzerindeki 11 bin 254,26 metrekare büyüklüğündeki arsasını aylık yaklaşık KDV dahil 12 bin TL'den 10 yıllığına kiraya verdi...

Reysaş GYO Eskişehir'den 350 bin TL'ye gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Sivrihisar Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan ve üzerinde taşıt muayene istasyonu bulunan gayrimenkulü 350 bin TL bedel ile satın aldı...

Reysaş Eskişehir'deki otelini 4.6 milyona kiraladı!

Reysaş,  Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 1 seneliğine kiraladı. 

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Bandırma Eski Gar Oteli'nin ayni hak tesis ihalesi 23 Kasım'da!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bandırma İlçesi Haydarçavuş Mahallesi'nde bulunan Eski Gar Oteli'nin 30 (otuz) yıl süre ile sınırlı ayni hakkı tesis edilecek. Altında iki dükkanı ve lokantası olan kagir otelin bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Eskişehir Hilton hizmete açıldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yatırımlarından 126 odalı, 210 yatak kapasiteli Eskişehir Hilton, hizmete açıldı.

Reysaş'ın Eskişehir'deki otelini Hilton işletecek!

Reysaş Eskişehir'deki arsası üzerinde bulunan 12 bin 718 metrekarelik otelin yapı kullanma izin belgesi alındı. Binanın, HILTON International Manage LLC şirketi tarafından 20 yılı kesin, 20 yılı da opsiyonel olarak toplam 40 yıl süre ile işletilmesi için sözleşme imzalandı.

Reysaş GYO Eskişehir'deki otelini 10.7 milyona kiraladı!

Reysaş, Eskişehir Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 3 seneliğine kiraladı.

Reysaş GYO Eskişehir'deki depo alanını kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Plarformu'nda Eskişehir Odunpazarı'ndaki depo alanını 5 aylığına Hoşcan Lojistik'e kiraladığını bildirdi.

Turunç Grubu 22 milyon TL'ye Eskişehir'de otel inşa edecek!

Turunç Grubu, üçüncü 5 yıldızlı otelini Eskişehir'de Turunç Otel adıyla hizmete açıyor. 27 yıldır turizm sektöründe tatil otelciliği alanında faaliyet gösteren Turunç Grup'un ilk şehir oteli yatırımı için Eskişehir'i seçti..

Reysaş Eskişehir oteli Haberi

Reysaş Eskişehir oteli

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eskişehir'deki otel kiralama bildirimini yayınladı. 

Reysaş GYO portföyünde yer alan Rskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi 3903 Ada 1 Parsel üzerinde 3.298,40 m2'lik arsa üzerinde bulunan 12.718 m2'lik Otel,işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulün, mağazalar ve dükkanlar hariç olmak üzere Rey Otel İşletmeciliği'ne kiraladığını açıkladı. 

KAP Açıklaması:
Şirketimizin 15/07/2016 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile kamuya duyurulan; portföyümüzde yer alan Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi 3903 Ada 1 Parsel üzerinde 3.298,40 m2'lik arsa üzerinde bulunan 12.718 m2'lik Otel,işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulün, mağazalar ve dükkanlar hariç olmak üzere 7.531 m2'lik Otel Binası için"Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Tic.A.Ş." ile yapılan kira sözleşmesi yeniden düzenlenmiştir. 

Yeni kira sözleşmesine göre kiraya verilen Otel binasından...