22 / 07 / 2024

Reyşaş forklift kiralama şirketi

Reyşaş forklift kiralama şirketi

Depo yatırımlarında atağa geçerek Türkiye’nin farklı bölgelerinde 84 depo kuran Reysaş, bu alandaki yatırımı destekleyecek yeni bir şirket kurdu.

İstanbul’da scooter kiralama piyasasında deprem! O üç firma çekildiğini açıkladı! 8 bin 234 scooter…

İstanbul’da scooter kiralama piyasasında deprem yaşandı! Toplamda 8 bin 234 scooter’ı bulunan üç firma piyasadan çekildiğini açıkladı! İşte gündeme bomba gibi düşen haberin detayları…

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Enes Şahin ve Mustafa Kemal Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Galataport'un yüzde 85'i kiralandı!

Galataport İş Geliştirme ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak, Galataport projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, kiralama oranının şu anda yüzde 85’lerde olduğunu söyledi.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

Mkhk Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mkhk Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karadeniz tarafından açıldı.

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kantarci tarafından açıldı.

Reyşaş forklift kiralama şirketi Haberi

Reyşaş forklift kiralama şirketi

Depolamada 2016 sonuna kadar 1 milyon m2’ye ulaşmayı hedefleyen Reysaş, entegre hizmet anlayışıyla elektrik üretiminden çöp toplamaya kadar farklı hizmetler sunduğu depo müşterileri için şimdi de forklift kiralama işine girdi. Emir İstif adıyla kurulan forklift kiralama şirketi 2017 yılı sonuna kadar 2 bin adetlik araç parkına ulaşmayı hedefliyor. Emir İstif Genel Müdürü Ahmet Düztepe, “Emir İstif, güçlü finansal yapısı, profesyonel yaklaşımı ve ürünlerinin kalitesiyle ekipman kiralama pazarına yeni bir ivme kazandırmayı ve pazarı büyütmeyi hedefliyor” dedi. 


İş makinaları aktif makine parkının 2014 sonunda yaklaşık 45 bin adede, toplam kiralık parkınında yaklaşık 12 bin adetlere ulaştığına dikkat çeken Düztepe, “Ekipman kiralama sektörü hızlı gelişiyor. BuDepo yatırımlarında atağa geçerek Türkiye’nin farklı bölgelerinde 84 depo kuran Reysaş, bu alandaki yatırımı destekleyecek yeni bir...