22 / 07 / 2024

reyşaş kamuyu aydınlatma platformu

reyşaş kamuyu aydınlatma platformu

Depo yatırımlarında atağa geçerek Türkiye’nin farklı bölgelerinde 84 depo kuran Reysaş, bu alandaki yatırımı destekleyecek yeni bir şirket kurdu.

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den finansal duran varlık satışı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı. 

Utopya Turizm'den Utopia World Hotel'in satışı hakkında açıklama!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel 'in satılması hakkında güncelleme yayınladı.

İhlas Gayrimenkul'den ruhsat devri açıklaması!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ruhsat devri hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO'dan kayıtlı sermaye tavan artırımı açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavan artırımı hakkında açıklama yaptı.

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

İntema İnşaat'tan sermaye artırımı açıklaması!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığının sermaye artırımına katılım hakkında açıklama yaptı.

YDA İnşaat 3. kupon faiz oranı yüzde 5,7403!

YDA İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TRSYDAT32212 ısın kodlu tahvil 2.kupon ödemesi ve 3.kupon faiz oranı açıklaması yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ana para ödemesi tamam!

Bereket Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TRDBRKT61814 ISIN kodlu kira sertifikası itfa ve getiri ödeme işlemi hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değişti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket esas sözleşmesinin ilanı hakkında açıklama yaptı. 

İhlas GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı artırımı tescillendi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı. 

Tek-Art İnşaat, May Boya'nın hisselerini 91 milyon TL'ye aldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) May Boya ve Kimyevi Maddeler A.Ş. hisselerinin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

reyşaş kamuyu aydınlatma platformu Haberi

reyşaş kamuyu aydınlatma platformu

Depolamada 2016 sonuna kadar 1 milyon m2’ye ulaşmayı hedefleyen Reysaş, entegre hizmet anlayışıyla elektrik üretiminden çöp toplamaya kadar farklı hizmetler sunduğu depo müşterileri için şimdi de forklift kiralama işine girdi. Emir İstif adıyla kurulan forklift kiralama şirketi 2017 yılı sonuna kadar 2 bin adetlik araç parkına ulaşmayı hedefliyor. Emir İstif Genel Müdürü Ahmet Düztepe, “Emir İstif, güçlü finansal yapısı, profesyonel yaklaşımı ve ürünlerinin kalitesiyle ekipman kiralama pazarına yeni bir ivme kazandırmayı ve pazarı büyütmeyi hedefliyor” dedi. 


İş makinaları aktif makine parkının 2014 sonunda yaklaşık 45 bin adede, toplam kiralık parkınında yaklaşık 12 bin adetlere ulaştığına dikkat çeken Düztepe, “Ekipman kiralama sektörü hızlı gelişiyor. BuDepo yatırımlarında atağa geçerek Türkiye’nin farklı bölgelerinde 84 depo kuran Reysaş, bu alandaki yatırımı destekleyecek yeni bir...