29 / 04 / 2024

reysaş sarıçam arsası

reysaş sarıçam arsası

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Sarıçam Suluca Mahallesi'nde bulunan 9 bin 954 metrekarelik depomuzun çatısının üzerine 1 MW gücünde GES Tesisi kurulacak.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'daki arsasını 1 milyon 500 bin liraya sattı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Adana Sarıçam' daki arsasını 1 milyon 500 bin liraya sattı...

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Adana Sarıçam'da 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adana 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Sarıçam ilçesi, Misis Mahallesi 15650 ada, 12 parsel sayılı 37 bin 149,05 metrekarelik fabrika binası ve arsasını 18 milyon 560 bin 780 TL'ye icradan satıyor...

Reysaş GYO Adana Sarıçam 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Adana, Sarıçam, Suluca'da yer alan gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Sarıçam kura sonuçları!

TOKİ Sarıçam kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 57 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yarın yapılacak.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Adana Sarıçam'da 9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Yakapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsası 9 milyon 29 bin 685 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Adana Sarıçam’daki 283 konuta 601 başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sarıçam'da hayata geçirdiği projenin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk başvuruları bugün başlıyor!

Kura çekilişinin 12 Nisan 2018 tarihinde yapılacağı TOKİ Adana Sarıçam Buruk başvuruları bugün itibariyle başlıyor

Çukurova Üniversitesi Sarıçam'da yurt yaptırıyor!

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, Sarıçam'a bağlı Balcalı Mahallesi'nde yurt yaptırıyor. Yurt inşa ve irtifak hakkı tesisi ihalesi için teklifler 18 Nisan'a kadar verilebilecek..

Adana Sarıçam’daki 649 konuta 7 bin 722 başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam'da hayata geçirdiği 649 konutun kura çekilişi yapıldı. 

reysaş sarıçam arsası Haberi

reysaş sarıçam arsası

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Sarıçam Suluca Mahallesi'nde bulunan 9 bin 954 metrekarelik depomuzun çatısının üzerine 1 MW gücünde GES Tesisi kurulacak. 


Yeni kurulacak Güneş Paneli Tesisi Alman Teknolojisi ve menşei kullanılarak Altun Grup Solar Enerji ve Enerji Teknolojileri Ltd.Şti. tarafından yapılacak.Tesisin 3 ay içinde elektrik üretimine geçmesi planlanıyor.


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde yer alan depolarımızın çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES (Güneş Panelleri ile Elektrik Üretimi) Tesisi kurulmaya devam edilmektedir.


Bu kapsamda Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi 622 Ada 4 Parsel üzerinde bulunan 9.954 m2'lik depomuzun çatısının üzerine 1 MW gücünde GES Tesisi kurulacaktır. Yeni kurulacak Güneş Paneli Tesisi Alman Teknolojisi ve menşei kullanılarak Altun Grup Solar Enerji ve Enerji Teknolojileri Ltd.Şti. tarafından yapılacak olup, tesisin 3 ay içinde...