06 / 05 / 2024

reza zarrab gayrimenkullerini satıyor mu

reza zarrab gayrimenkullerini satıyor mu

İran'da idam cezası alan Babek Zencani ile bağlantısının kurulmaya çalışıldığını söyleyen Zarrab, 'Bunu başaramadılar, şimdi mallarını satıyor yalanıyla altyapı oluşturmaya çalışıyorlar' dedi

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin gayrimenkullerini satışa sundu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

SGK gayrimenkullerini satışa sundu!

SGK, Ankara Kızılay'daki binasına ‘Satılık' ilanı asarak, gayrimenkullerini satışa sundu. 2015-2019 yılları arasında haczedilen 305 bin 239 adet gayrimenkulden ise bin 328 tanesinin satıldı.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum ne?

İstanbul Kanlıca’daki yalısında kanuna aykırı tadilat yapmakla suçlanan Reza Zarrab’ın 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, hakkındaki yakalama kararının kaldırılması talebi onaylanmadı...

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum!

Sözcü Gazetesi, Reza Zarrab’ın sahip olduğu köşk ve yalılarda gerçekleştirilen yasa dışı yapılaşmayı 2015'te ortaya çıkarmıştı. Daha sonra yıkım kararları alındı, sorumlular hakkında davalar açıldı.

Türk Hava Kurumu 7 ildeki gayrimenkullerini satıyor!

Türk Hava Kurumu; Eskişehir, Adana, Muş, Bursa, Yalova, İzmit ve Denizli'de bulunun gayrimenkullerini satışa çıkardı. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki gayrimenkullerini 69.3 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Kadir Kurtul Amerika'daki gayrimenkullerini sattı!

Kahramanmaraşlı işadamı Kadir Kurtul, Amerika'da bulunan gayrimenkullerini satıp Türkiye'de bulunan fabrikalarına yatırım yaparak örnek bir davranışa imza attı. Kadir Kurtul hedefinin 10 bin kişiye istihdam sağlamak olduğunu söyledi. 

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

reza zarrab gayrimenkullerini satıyor mu Haberi

reza zarrab gayrimenkullerini satıyor mu

17-25 Aralık darbe girişiminde paralel örgütün hedefi haline gelen Reza Zarrab yine gündemde. Önce İran'da idam cezası alan Babek Zencani'nin ortağı olduğu yolunda haberler yapılan Zarrab'ın şimdi de tüm varlıklarını satılığa çıkardığı hatta Boğaz'daki yalısını da boşalttığı ortaya atıldı. TAKVİM'e açıklamalar yapan Zarrab, iki iddianın bağlantılı olduğunu söyledi. Zencani ile bağı ve ortaklığının olmadığını belirten Zarrab, "Bu nasıl bir ortaklık ki idam cezası almış biri ile ilgili İran'dan ne resmi ne gayri resmi hiçbir yetkili bana bir şey sormuyor. Ben İran devletinin parası ile ticaret yapmadım. İran devletinin hakkımda açtığı bir dava ya da soruşturma yoktur. İran mahkemeleri konuyla hiçbir ilgimin olmadığını açıkça ortaya koymuştur" dedi.


Reza Zarrab, Kanlıca'da bulunan yalıyı satın almıştı. Şimdi bu yalıyı satılığa çıkardığı ve Kemer...