23 / 05 / 2024

Reza Zarrab köşk

Reza Zarrab köşk

Reza Zarrab 25 milyon dolara Kandilli sırtlarında Boğaz manzaralı 2 köşk aldı. 4 dönümlük arazi içindeki köşkler toplam 1000 metrekare, kale gibi duvarlarla çevrili köşklerde şu sıralarda tadilat sürüyor

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

Motelle Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Motelle Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Motallebzadeh tarafından kuruldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Arsama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Alıreza Ahmadı tarafından kuruldu.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Reza  Molk Araeı  Mustafa Özen tarafından kuruldu.

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Karagülle ve Reza Saraei ortaklığında kuruldu.

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Momenı tarafından kuruldu.

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Mossaıby tarafından kuruldu.

Reza Zarrab köşk Haberi

Reza Zarrab köşk


Reza Zarrab 17 Aralık Operasyonu'nda Kanlıca'daki yalısından sabaha karşı gözaltına alınıp tutuklanmış ve 28 Şubat'a kadar hapis yatmıştı.


BOĞAZ MANZARALI


Reza Zarrab bu olaydan sonra o yalıda yaşamak istemedi. Yalıyı satmadı ama 25 milyon dolara Kandilli sırtlarında Boğaz manzaralı 2 köşk aldı. 4 dönümlük arazi içindeki köşkler toplam 1000 metrekare.


ADAMLARI KUŞ UÇURTMAYACAK


Kale gibi duvarlarla çevrili köşklerde şu sıralarda tadilat sürüyor. Reza Zarrab'ın adamları köşklerin çevresinde kuş uçurtmayacak. Çift, yaz sonu yeni köşklere taşınacak.


İKİZ YALI


Şarkıcı Ebru Gündeş ile İranlı işadamı Reza Zarrab 10 Şubat 2010'da evlendi. 15 Ekim 2011'de Alara doğunca Reza Zarrab eşine doğum hediyesi olarak Kanlıca'dan 26 milyon TL'ye ikiz yalı aldı. Çift 2012 yazında yalıya...