18 / 05 / 2024

Rezidans dairelerin dezavantajları

Rezidans dairelerin dezavantajları

Spa’sından golf sahasına, vale hizmetinden bel boy servisine kadar A+ yaşamın tüm güzelliklerini ayağınızın altına seren rezidans yaşamı her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Biz de bu lüks yaşamları mercek altına aldık.

Torkam E5 Cumartesi günü satışta! Metrekaresi 7 bin 500 TL!

Torkam E5 projesi 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü satışa çıkacak. Projedeki rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Avrupa Konutları Ataköy'de dükkanlar 1 milyon 448 bin 500 TL’den başlıyor!

Avrupa Residence & Office Ataköy, biri rezidans dairelerin yer aldığı, diğeri A sınıfı ofislerin bulunduğu iki kuleden oluşuyor. Projede 52 metrekareden başlayan 15 adet dükkan 1.448.500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Avrupa Konutları Ataköy'de rezidanslar 750 bin TL'ye!

Avrupa Konutları Ataköy'de 1+1 ve 2+1 seçeneklerine sahip 165 rezidans daire bulunuyor. Lüks detaylarla donatılan ve büyüklüğü 69 ile 103 metrekare arasında değişiklik gösteren rezidans dairelerin fiyatı 750 bin TL’den başlıyor.

Rezidans dairelerin avantaj ve dezavantajları!

Spa’sından golf sahasına, vale hizmetinden bel boy servisine kadar A+ yaşamın tüm güzelliklerini ayağınızın altına seren rezidans yaşamı her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Biz de bu lüks yaşamları mercek altına aldık.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 10 bin 500 TL'ye rezidans!

Piyalepaşa Gayrimenkul'ün İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirdiği projesi Piyalepaşa İstanbul'da rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Piyalepaşa İstanbul'da rezidansların metrekaresi 10 bin 500 TL'ye!

Rezidans, AVM, otel ve ofislerden oluşan Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 adet konut bulunuyor. Projede rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 10 bin 500 liradan başlıyor.

Zincirlikuyu Propa Plus Residences teslim tarihi!

Zincirlikuyu Propa Plus Residences projesinde rezidans dairelerin fiyatları 367 bin dolardan başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Residences projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Zincirlikuyu Propa Plus ne zaman teslim?

Zincirlikuyu Propa Plus Evleri projesinde 1+1 rezidans dairelerin fiyatları 367 bin dolardan başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Evleri projesinde 36 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Bahçeşehir Park Gölet dükkan fiyatları!

Bahçeşehir Park Gölet projesi Atmaca Grup ve Mfa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bahçeşehir Park Gölet projesinde rezidans dairelerin fiyatı 1 milyon 700 bin liradan başlıyor...

Bahçeşehir Park Mfa İnşaat satış ofisi!

Bahçeşehir Park Mfa İnşaat satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Park projesinde rezidans dairelerin fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Office Ataköy satışa çıktı!

Avrupa Residence&Office Ataköy projesinde, lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarla satışlar başladı. '1+1' ve '2+1' seçeneklerine sahip rezidans dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 655 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Ataköy'de 655 bin TL'ye!

Avrupa Residence-Office Ataköy projesinde, lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarla satışlar başladı. '1+1 ve '2+1' seçeneklerine sahip rezidans dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 655 bin TL'den başlıyor.

Rezidans dairelerin dezavantajları Haberi

Rezidans dairelerin dezavantajları

Konut Satın Alma Davranışları araştırmasının son sonuçlarına göre konut satın almak isteyenlerin  yüzde 42’si rezidansları tercih ederken yüzde 30’u özellikle rezidansta yaşamak istiyor.  Bu da 10 yıl öncesine kadar sadece cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri tarafından tercih edilen rezidans yaşamının artık daha ulaşılabilir ve tercih edilir olduğunun en büyük göstergesi.


Rezidans yaşamı hayatınızı kolaylaştırmak için var


‘Ev, konut, yaşam alanı’  anlamına gelen rezidasların en önemli özellikleri iş ve şehir merkezlerine yakın olmaları ve  küçük metrekarelerde  yüksek  yaşam standartları sunuyor olmaları. Örneğin A+ bir rezidansta yaşadığınızda sizi evinizin kapısında valeniz karşılıyor, aracınızı otoparka teslim ediyor ve gerekirse bagajınızdaki paketlerinizi dairenize kadar çıkarıyor.


 Sabahleyin ise bir telefon ile ‘Aracımı hazırlayın Sebastian’ demeniz yeterli.  Peki ya evde keyif yaparken TV bozuluyor ya da banyoda...