03 / 05 / 2024

rezidans sığınak

rezidans sığınak

İsveç Sivil Savunmasının mülkiyetindeki 800 metrekarelik betonarme sığınak, yaklaşık 390 bin euroya satıldı.

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Altı yatırım aracından üçü kaybettirdi, tasarruf sahiplerini zor bir dönem bekliyor

Kasım alında yıllık bazda en fazla hisse senedi kazandırdı. Ancak borsa para piyasasından gelecek likiditeyi kaldırabilecek büyüklükte değil. Peki bu alternatifsizlik ortamında tasarruf sahipleri ne yapacak? Hangi araçlar sığınak olacak?

TOKİ, Koru Florya'daki 14 rezidans ile Sütlüce'deki 20 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 2+1, 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 14 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 20 adet konutu satıyor. İşte satışa sunulan konutların fiyatları ve tüm merak edilenler...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidans ile Sütlüce'de 33 konutu 120 ay vadeyle yarın satıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu yarın satışa sunuyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve tüm merak edilenler...

 TOKİ, Koru Florya'daki 12 rezidans ile Sütlüce'deki 33 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 33 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Rus Oligarklar servetlerini kripto paralarla kaçırıyor!

Kripto para şirketlerinin yöneticileri ve finansal kaynaklar tarafından, Batılı ülkelerin yaptırımlarından kaçmaya çalışan zengin Rusların güvenli bir sığınak arayışı sebebiyle Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yöneldiği belirtildi. Rus zenginleri çıkış yolunu kriptolarda yakaladı.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Binalardaki sığınak kiraya verilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalardaki sığınakların kiraya verilip verilemeyeceğini kaleme aldı. 

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Apartmanlarda sığınak depo olarak kullanılabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda 40 evli apartmanda dığınağın depo olarak kullanıldığını belirtti ve bu durumun mümkün olup olmadığını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

İngiltere'deki nükleer sığınak 4,5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İngiltere Devon'da 56 odalı ve iki katlı eski bir nükleer yer altı sığınağı 4.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak tarafından kuruldu.

rezidans sığınak Haberi

rezidans sığınak

Teklif verme suretiyle satışa çıkarılan sığınağın teklif verme öncesindeki gösterimine 200’e yakın kişi ve şirket ilgi göstererek sığınağı gezmişti.



Sığınağa teklif verme işlemine özel kişilerin yanı sıra inşaat şirketleriyle gayrimenkul şirketlerinin katıldığı belirtildi.



İçinde onlarca odanın yanı sıra mutfağı, yemekhanesi, bilardo salonu ve sosyal aktivite mekanları bulunan sığınak, iki kat üzerine betonarme olarak inşa edilmiş, üzeri ise toprakla kaplı.



Toplam alanı yaklaşık 800 metrekare olan, içindeki mevcut eşyaları ile birlikte satılan gayrimenkulü kimin aldığı ise açıklanmadı.