07 / 05 / 2024

rezidanslarda verilen hizmetler

rezidanslarda verilen hizmetler

Otellerde sunulan hizmet ve konforun konut projelerinde de birleşmesi ile meydana gelen rezidans nedir? Rezidansların özellikleri nelerdir?

Diyanet Vakfı’na verilen tesislerin inşası için KDV muafiyeti!

Diyanet İşleri Başkanlığı'na verilen tesislerin inşası için Türkiye Diyanet Vakfı’na yapılacak teslim ve hizmetler istisna kapsamında.

Creatıve Tasarım Görsel Hizmetler Ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Tasarım Görsel Hizmetler Ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Kattach tarafından kuruldu. 

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 36,7 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Aralık 2018 dönemine ilişkin "yapı izin istatistikleri"ni açıkladı. Verilere göre, yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 36,7 azaldı.

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

İNTES Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile protokol imzaladı!

İNTES ile  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında iş sağlığı ve güvenliği alanında iş birliği protokolü imzalandı...

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Emrah Markal tarafından kuruldu. 

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Waleed Menem ve Mohammad K.A. Shalaldeh ortaklığında kuruldu. 

Bolu'da yıkımına karar verilen yayla evleri meclis gündeminde!

Bolu'da İmar Kanunu kapsamında yıkımına karar verilen yayla evlerinin sayısı ve yıkım kriterleri meclis gündemine taşındı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi kuruldu!

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi Kartal'da 140 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hizmetleri meclis gündeminde!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen hizmetler ve hizmet verdiği vatandaş sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu bu hizmetleri Bakan Kurum'a sordu...

İmar barışı süresi için verilen yeni son tarih!

İmar barışı başvuru süresi 31 Ekim 2018 tarihinde sona erecekti. Ancak vatandaşların beklediği imar barışı süre uzatımı kararı geldi. İşte imar barışı süresi için verilen yeni son tarih..

Güngören'de yıkım kararı verilen bina boşaltıldı!

İstanbul'un Güngören İlçesinde zemin kaymasıyla birlikte oluşan çatlaklar nedeniyle yıkım kararı verilen bina tahliye edildi.

rezidanslarda verilen hizmetler Haberi

rezidanslarda verilen hizmetler

Rezidans nedir?

Rezidans, ingilizce bir kelime olup Türkçe'deki karşılığı "oturma, konut, ev, ikametgah, mesken, ikamet, konak"tır. Residans, yurt dışında otel hizmetleriyle entegre edilmiş konut projeleri anlamında kullanılıyor. 


Rezidans nedir? Rezidansların özellikleri nelerdir?

Rezidans daireleri, beyaz eşyalı, klimalı, doğalgaz donanımına sahip, kasalı, televizyon ve uydu TV'li bir şekilde teslim ediliyor. Dairelerde mutfak genellikle Amerikan tarzı tasarlanıyor.


Rezidansta verilen hizmetler nelerdir?

Daire temizliği, bakım ve onarımı, gerektiğinde garson servisi, çamaşırhane, kutu temizleme gibi hizmetlerin yanında vale park, marketten alışveriş imkanının sağlanması gibi hizmetler rezidans binalarında veriliyor.



Işıl Seren...