29 / 04 / 2024

rezidansları

rezidansları

Gayrimenkul geliştirme şirketi Garanti Koza, Bulgaristan'ın başketi Sofya'da 240 milyon euro değerinde konut ve ticari kullanım alanları olan Kanyon projesi, rezidans, alışveriş merkezi ve eğlence parkından oluşacak.

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

LUX* Bodrum rezidansları para kazandırıyor!

LUX* Bodrum Resort & Residences’ta rezidanslar kullanılmayan zamanlarda para kazandıracak bir yatırım fırsatı sunuyor..

LUX Bodrum rezidansları lansman fırsatlarıyla satışta!

Otel ayrıcalıklarıyla farklı bir deneyim yaşatan, Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

LUX Bodrum rezidansları özel fiyatlarla satışta!

LUX*ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki ilk ve tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences’ta yer alan 72 rezidans daire satışa sunuldu. Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

Balance Güneşli'de loft rezidanslar satışta!

Balance Güneşli, proje içinde konut olarak kullanıma sunulan loft rezidanslar ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu özel yaşam alanları Mart ayı sonuna kadar KDV indirimi avantajıyla satışta…

Rezidanslar ev kültürü ve yaşam alışkanlıklarını nasıl etkiledi?

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, rezidansların Türk ev kültürü, kullanıcıların konfor arayışları ve yaşam alışkanlıkları üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Rezidanslar güvenli yaşam alanı ihtiyacını gideriyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden Doç. Dr. Tolga Akbulut rezidansların merkezden kopmak istemeyenlerin konfor ve güvenli yaşam alanı ihtiyacını giderdiğini belirtiyor.

Vedat Ülger: Rezidanslar artık lüks değil!

Son yıllarda hayata geçirdikleri rezidans projeleriyle adından sıkça söz ettiren Crystal Towers'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülger rezidansların artık lüks olmaktan çıktığını belirtti.

Çengelköy Park'ta rezidanslar Ocak 2016'da teslim!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş/nin ortak projesi olarak 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan Çengelköy Park Evleri'nde rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek!

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını istanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek.

The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabiliyor!

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını istanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek.

Dumankaya Hi-Fit'te 2+1 rezidanslar 364 bin TL! Son 3 gün!

Dumankaya Hi-Fit'te 2+1 rezidanslar 364 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

rezidansları Haberi

rezidansları

Gayrimenkul geliştirme şirketi Garanti Koza, Bulgaristan'ın başketi Sofya'da 240 milyon euro değerinde konut ve ticari kullanım alanları olan Kanyon projesi, rezidans, alışveriş merkezi ve eğlence parkından oluşacak. Projenin 2018 yılının başlarında bitirilmesi planlanıyor. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Erden Bilginer, "Sofya'nın en büyük özel sektör inşaat projelerinden biri olacak" diye konuştu. Avrupa Birliği'nin en fakir üyesi olan Bulgaristan uzun süredir, teşvik yöntemleriyle yabancı yatırımcı çekmeye çalışıyor. Ulaşım açısından da çok değerli bir lokasyonda olduğu belirtilen proje, havaalanına 5 dakika mesafede konumlanıyor. Ayrıca şehri ve iş merkezini havaalanına bağlayan en önemli iki metro hattının kesiştiği noktada yer alıyor. Alman bilgiye göre, proje üç blok halinde gayrimenkul geliştirme şirketi Garanti Sofya'da 240 milyon euro değerinde gayrimenkul projesini başlattı. 43 bin yükselecek...