02 / 05 / 2024

rica tesisleri tff devri

rica tesisleri tff devri

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beylerbeyi Tesisleri açıldı. Açılış törenine spor camiasından önemli isimler katıldı. Törenin ardından katılımcılar TFF Başkanı Hüsnü Güreli ev sahipliğinde tesisi gezdiler.

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

TFF'nin Riva'daki tesisleri LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı!

ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gold Sertifikası'nı, "yeni yapı" kategorisinde 67 puanla almaya hak kazandı.

Antalya TFF Belek tesisleri için imar değişikliği onaylandı!

TFF, Antalya'nın dünyaca ünlü turizm bölgesi Belek'te özellikle alt liglerdeki kulüplerin kamp yapmalarına olanak sağlayacak tesislerin kurulması için gerekli imar plan değişikliği Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaaylandı

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlanacak Altyapı Tesisleri şehrimize ve Sakaryaspor’umuza en kaliteli hizmeti sunacak" dedi

Ankara Macunköy Tesisleri'ndeki ağaçlar söküldü!

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaç katliamı yaşandı. Tesislerin hemen yanında devam eden özel bir şirkete ait inşaat alanında çalışan iş makinesi tesis alanında bulunan 20'ye yakın ağacı söktü.

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaçların izinsiz söküldüğü iddia edildi!

Devlet Tiyatroları'nın (DT) Ankara'da 60 yılı aşkın süredir kullandığı İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin de içinde bulunduğu Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde 20 kadar ağacın izinsiz söküldüğü iddia edildi.

Emrullah İşler Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam'a gelerek Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti. Kızılcıhamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesislerinin hizmete girmesiyle birlikte tanıtım ziyareti yapıldı.

Ali Rıza Karacan: Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün!

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karacan, "Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün. Endüstriyel kuruluşların tümünün bu kurala uyması gerekir" şeklinde konuştu.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri sorumluluk beyanını yayınladı!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 tarihlerine ait sorumluluk beyanını yayınladı.

rica tesisleri tff devri Haberi

rica tesisleri tff devri

2013'te Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Beykoz Riva'da inşa edeceği tesisler için yaklaşık 40 bin metrekarelik parsel, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “özel proje alanı” olarak belirlenmişti. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; 

Kullanım hakkı Spor Genel Müdürlüğü'ne, mülkiyeti ise i Maliye Hazinesi'ne ait olan arazi için aynı sene protokol imzalanmıştı. İmzalanan protokol ile söz konusu arazi “TFF İdari Hizmet Binası” inşası için  Türkiye Futbol Federasyonu'na tahsis edilmişti. 

2015'te onay verilmişti

Arazi için özel imar planlarına yönelik onaylar 2015 yılında verilmişti. Söz konusu parselin fonksiyonu “spor tesisi alanı” olarak belirlendi. Düzenlenen plan notuna göre; alanda “idari-sporcu kamp-konaklama-eğitim vb.” kullanımlar içeren hizmet tesisleri inşa edileceği bilgileri yer aldı. Yapılaşma için belirlenen koşullara yönelik de emsal 0.50, bina yüksekliği 3 kat olarak not alındı. 

Değişiklik bakanlık...