26 / 07 / 2024

Richard Moore haberleri

Richard Moore haberleri

Büyükelçi Richard Moore, İngiliz firmalarının Türkiye'deki büyük altyapı projelerine de ilgi duyduğunu belirtti. Moore, "büyük inşaat yatırımları da İngiliz şirketlerin ilgi alanına girebilir." şeklinde konuştu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye!

Öğrenme güçlüğü olduğu için okulu bıraktı ve 16 yaşında dergi çıkararak iş dünyasına adım attı! Şu an İngiltere'nin en zengin insanlarından birisi! Richard Branson'dan girişimcilere  birbirinden eşsiz 10 tavsiye geldi! İşte Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye...

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Demi Moore banyosunu neden ofise çevirdi?

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızları arasında olan Demi Moore, yine en çok takip edilen isimlerden biri... Bunun nedeni de banyosunu ofise çevirmesi.

RE/MAX’liler Richard Robbins ile buluştu!

RE/MAX Türkiye tarafından düzenlen etkinlikle dünyanın en iyi gayrimenkul koçu olarak gösterilen Richard Robbins, etkili sonuçlar alabilmek için düşünce tarzının nasıl mükemmelleştirilebileceğinin sırlarını paylaştı. 

Irma kasırgası Richard Branson'ın adasını yerle bir etti!

ABD'de hayatı cehenneme çeviren Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın da adasını yerle bir etti.

İşte Richard Branson'un 180 bin dolarlık adası!

Richard Branson dünyanın en tanınan Britanyalı zenginlerinden. 5 milyar dolar servetiyle sınırların dışında yaşamayı seven milyarder şu sıralar kasırgaya rağmen ayrılmadığı kendine ait adası Necker Island ile gündemde. İşte adanın hikayesi...

Demi Moore New York'taki evini 45 milyon dolara sattı!

Hollywood yıldızı 54 yaşındaki Demi Moore, New York'taki Central Park'a bakan tripleks villasını sattı. Moore, 75 milyon dolar istediğini evini 45 milyon dolara sattı.

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Richard Gere malikanesini dördüncü kez satmaya çalışıyor!

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

Rönesans'tan Rusya ihalesi açıklaması!

Rönesans, Rusya`daki Sheremetyevo Havalimanı inşaatı ihalesini kazandıklarına dair çıkan haberleri doğrulamadı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, ihalenin henüz sonuçlanmadığı belirtildi.

Konya Stadyumu WAN Awards’da yarışacak!

2015 yılında açılışı yapılan Konya Stadyumu, uluslararası mimarlık ödüllerinin verildiği WAN Awards’da yarışacak. WAN (Dünya Mimarlık Haberleri) organizasyonun düzenlediği "spor Mimarisi Ödülleri" yarışması bu sene ilk defa gerçekleşecek.

Richard Moore haberleri Haberi

Richard Moore haberleri


Büyükelçi Richard Moore, İngiliz firmalarının Türkiye'deki büyük altyapı projelerine de ilgi duyduğunun altını çizdi. Büyükelçi Richard Moore, "3.havalimanına İngiliz mimarların büyük katkısı olabilir. Bunun yanında büyük inşaat yatırımları da İngiliz şirketlerin ilgi alanına girebilir"...