02 / 05 / 2024

Rıdvan Fadıloğlu kentsel dönüşüm

Rıdvan Fadıloğlu kentsel dönüşüm

Şehitkamil Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.birleşim toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması için borçlanma yetkisi verildi.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

Şehitkamil Çıksorut Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 55 bin 500 metrekare büyüklüğünde 6 mahalleye hitap edecek Çıksorut Millet Bahçesi'nin kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

Şehitkamil Sanat Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in kültür-sanat hayatına farklı bir boyut kazandıracak olan Şehitkamil Sanat Merkezi’ni inceledi.

Gaziantep'te imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşları imar barışı konusunda uyardı. 

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Rıdvan Fadıloğlu kentsel dönüşüm Haberi

Rıdvan Fadıloğlu kentsel dönüşüm

Şehitkamil Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.birleşim toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması için borçlanma yetkisi verildi. 


Şehitkamil Belediyesi Temmuz ayı 1.birleşim toplantısında 15 madde görüşüldü. 

Gündemin 14.maddesinde yer alan kentsel dönüşüm çalışmalarının devam etmesi için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na İller Bankasından 50 milyon TL borçlanma yetkisi verilmesi ile ilgili madde mecliste görüşüldü. 


Piyasa şartlarının düzelmesi durumunda belediyenin kendi kaynaklarını kullanarak kamulaştırmaları sürdüreceğini ifade eden Fadıloğlu, "Kısa sürede hükümet kurulu, piyasa şartları iyileşirse bu borçlanmaların finansal maliyetlerinin önüne geçilir. Bizim gayrimenkullerimiz bize kaynak olarak dönerse direk olarak kendi kaynaklarımızı kullanırız. Kaynakta sıkıntımız olduğu için borçlanma yoluna gidiyoruz" şeklinde konuştu. 

Gündemde görüşülecek başka madde bulunmadığından Temmuz ayı 2.birleşimi 8 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00'da toplanmasına karar verildi. 


Gaziantep...