10 / 05 / 2024

Rıdvan Kün

Rıdvan Kün

Boğaziçi Alüminyum ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Kün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mermerciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bulut, Mustafa Bulur ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Kültür varlıklarını koruma yüksek kurulu ilke kararı!

Kültür varlıklarını koruma yüksek kurulu ilke kararı 21 Ağustos 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Mad Mimarlık'ın sahipleri dolandırıldı!

İnşaat şirketi sahibi Ayşe-Murat Demir çifti, iş yaptıkları Önder K.’nın şantajına maruz kaldı. Yarı hisselerini saldırgana devretmek zorunda kaldıklarını anlatan çift, “Hapis hayatı yaşıyoruz. Yardım edin” çağrısında bulundu.

TOKİ Kırşehir Kındam kura çekilişi yarın!

TOKİ Kırşehir Kındam kura çekilişi yarın noter huzurunda gerçekleştirilecek. Projede satışa sunulan 250 adet daireye toplam 283 başvuru geldi...

Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Yönetmeliği!

Devlet Su İşleriGenel Müdürlüğü imzalı "Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Yönetmeliği" bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapıldı!

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

İzmir Kınık'a 75 milyon liralık yatırım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 2018 yılı içerisinde Kınık'a yapılan yatırımları anlattı. Dağ, ''Aralık ayında ihalesi gerçekleşen yatırımlara 75 milyon lira bütçe ayrıldı" diye konuştu.

Rıdvan Kün Haberi

Rıdvan Kün

Boğaziçi Alüminyum ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Kün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Boğaziçi Alüminyum ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.   Her türlü demir-çelik ve alüminyum ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçaları ve bunların hurdalarının alımı,satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b.    Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu ile binalara cam giydirme ve alüminyum cephe sistemleri imalatı ve montajını yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. c.   Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak d.   Her türlü alüminyum doğrama,...