18 / 05 / 2024

Rıdvan Mertöz çelik üretim fabrikası

Rıdvan Mertöz çelik üretim fabrikası

İDDMİB Başkanı Rıdvan Mertöz, hammadde konusunda sıkıntı yaşadıklarını, sanayinin ihtiyacını karşılayacak cevherden çelik üretecek yeni fabrikaların kurulması gerektiğini söyledi..

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çaka tarafından kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bulut, Mustafa Bulur ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Ankara-Sivas YHT hattında test sürüşleri hız kesmiyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında test sürüşleri hız kesmeden devam ediyor. Hattın fiziksel özelliklerinin kontrolü için yapılan test sürüşleri kapsamında hızlı tren Sivas'a kadar geldi. Tren, rutin test sürüşü sonrasında geri döndü.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi’nde yaşayan 70 hak sahibi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Çankaya 50. Yıl Mahallesi'nin sakinleri gecekondular için 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Recep Tayyip Erdoğan: Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmemeliyiz!

Faizin yatırım ve istihdamı olumsuz etkilediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüksek faizin nelere mal olduğu ortada. Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmememiz lazım" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Rıdvan Mertöz çelik üretim fabrikası Haberi

Rıdvan Mertöz çelik üretim fabrikası

Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen uluslararası mobilya, dekorasyon, aksesuar, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı Ambiente 2015’e, Türkiye, 66’sı milli katılım olmak üzere 119 firmayla katıldı. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz, Ambiente’nin sektör açısından en ciddi fuar olduğunu söyledi. Fuara daha fazla firmanın katılmak istediğini ama yer bulamadıklarını anlatan Mertöz, “Ambiente, tüm dünyadaki müşterilerin buluşma yeri. Yeni ürünlerin tanıtım noktası” dedi. 


Yassı çeliğe bağımlı bir sektör olduklarını ifade eden Mertöz, yassı çelik ithalatındaki antidamping vergilerinin kendilerini sıkıntıya soktuğunu dile getirdi. Mertöz, “Hammaddede artacak maliyetler nedeniyle kaygılıyız. Yurtiçinde üretilen çelik bize yetmiyor ve bu nedenle ithalat yapmak zorundayız. Yeni çelik fabrikaları kuruluyor ancak bunlar hurdadan üretim yaptıkları için bize yeterli olmayacaktır. Türkiye’de cevherden çelik...