06 / 05 / 2024

Rıfat Hizascıklıoğlu kıcrıs lise açılışı

Rıfat Hizascıklıoğlu kıcrıs lise açılışı

KKTC'de yıllardır açılmaması için her türlü engel çıkarılan İmam-Hatip Lisesi, nihayet açıldı. Lisenin ismi Hala Sultan İlahiyat Koleji olarak belirlendi.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Kısa süreli çalışma ödeneği kimlere verilir? Kısa çalışma ödeneği işsizlik maaşını etkiler mi?

Kısa çalışma ödeneğine dair sorulan pek çok soru bulunmaktadır. Pandemi ile verilmeye başlayan kısa süreli çalışma ödeneği tekrardan gündemde yer alıyor. İşte bu konuya dair sorulan sorular ve yanıtlar!

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman'da katıldığı açılış töreninde yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamada bulundu. TOGG için geri sayım başladı.

TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak! TOGG'un fiyatları belli oldu mu?

Yerli otomobil fabrikasının açılışının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile yapılacağını belirten TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarih verdi! TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak!

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

Rıfat Hizascıklıoğlu kıcrıs lise açılışı Haberi

Rıfat Hizascıklıoğlu kıcrıs lise açılışı

Hala Sultan İlahiyat Koleji ismiyle açılan okulun açılış törenine Türkiye'den de yüksek düzeyde katılım sağlandı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile TOBB Başkanı Rıfat Hizascıklıoğlu da açılış törenindeydi.


Açılışta bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Biz barış harekatının yıl dönümünde, yaklaşık bir yıl önce buradaydık ve bu binanın temelini attık. Öyle anlamlı bir tarihte atmayı da uygun bulmuştuk. Burada hem açılışı, hem de kompleksin kalan kısımlarının temelini atacağız. Burası doğrusu, bir külliye, bir kompleks gibi okulları ile yurtları ile Başkent'in yanında çok önemli bir tesis..." dedi.


İmam-Hatip Lisesi'nin Kıbrıs adasındaki en önemli mühürlerden biri olacağını belirten Bakan Atala, "Türklerin bu adadaki varlığının önemli işaretlerinden biri olacak. Biraz önce, vakıf başkanı da ifade etti. Bu tamamen sivil inisiyatifler ile yürüyor. Buradaki vakıf,...