28 / 07 / 2024

Rigips Alçı ürünleri Tip III EPD belgesi kazandı

Rigips Alçı ürünleri Tip III EPD belgesi kazandı

Rigips, ürettiği 8 farklı alçı levha ve yapı alçısı ürünü için uluslararası onaylı ve Avrupa standartlarıyla uyumlu Çevresel Ürün Beyanı – Environmental Product Declaration belgelerini almaya hak kazandı.

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Çalışkan tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

ŞOK markete oto bakım ürünleri geliyor! AdBlue 89,95 TL, Lastik Tamir Kiti 34,95 TL'ye düştü! Yetişen alır!

29 Nisan 2023 tarihine ait ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu yayımlandı. Katalogda yer alan uygun fiyatlı oto bakım ürünleri dikkat çekti. İşte detaylar....

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Son gün 31 Ocak!.. Yetişen alır! Bu indirimleri kaçırmayın! Süt ürünlerine büyük indirim yaptılar! 

2023 yılında da devam eden ekonomik sorunlar vatandalı bi hayli zora sokuyor. Merketlerin fiyat sabıtlemesi de meseleyi tam anlamıyla çözmüş değil. Buna mukabil et ve süt ürünleri indirim yaparak vatandaşın cebini rahatlatmaya çalışıyor. Peki bu indirimler hangi ürünlerde? İşte o liste

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Migros'ta çok al hesaplı al kampanyası başladı! yüzde 60 indirimli ürünleri yetişen kapıyor! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Migros Market çok al hesaplı al kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında kağıt havlu ürünleri yüzde 60 indirimlerle satışa sunulacak. İşte 11 Ocak Ocak 2023 fiyat listesi...

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Demiralay tarafından kuruldu.

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Kırtasiye ürünleri 1 Eylül kataloğunda! İşte 1 Eylül A101 aktüel ürün kataloğu!

A101 yeni aktüel ürün kataloğunda kırtasiye ürünleri yer alıyor. İşte 1 Eylül Perşembe A101 ürün kataloğu!

30 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğunda hangi ürünler indirimde? İşte  iki sayfa BİM aktüel ürünleri kataloğu...

30 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğu ürünleri iki sayfa olarak yayınlandı. Katalogda birçok farklı ürün alışveriş severlerin dikkatine sunuldu..

Rigips Alçı ürünleri Tip III EPD belgesi kazandı Haberi

Rigips Alçı ürünleri Tip III EPD belgesi kazandı

Rigips, ürettiği 8 farklı alçı levha ve yapı alçısı ürünü için uluslararası onaylı ve Avrupa standartlarıyla uyumlu Çevresel Ürün Beyanı – Environmental Product Declaration (EPD) belgelerini almaya hak kazandı. 2001 yılında Türkiye pazarına giren Rigips, Ankara’daki fabrikalarında üretimini yaptığı 4 farklı levha ve 4 farklı yapı alçısı için yaşam döngüsü analizi çalışmalarını tamamlayıp EPD belgeleri almış olmanın gururunu yaşıyor…


Rigips, alçı levha ve asma tavan sistemlerini, paydaşlarının katılımıyla güvenliğe, çevreye, kaliteye ve sürekli gelişime öncelik vererek üretme ve Türk inşaat sektörüne güvenilir çözümler sunarak sağlıklı yaşam alanlarının yaratılmasına katkıda bulunma misyonu ile sürdürülebilirlik alanında tamamlamış olduğu ISO 14040/44 LCA (Yaşam Döngüsü Analizi) çalışmaları ile ISO 14025 EPD belgelendirmeleri sayesinde sektöründeki öncü firmalardan biri olduğunu göstermiş oldu. Saint Gobain Rigips Alçı...