18 / 05 / 2024

ring optima

ring optima

Sancaktepe'de Rings İstanbul projesinin yanında yer alan Rings Optima Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Optima Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Kavcı tarafından kuruldu.

Optima Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Babahan ve Kerem Turanlı ortaklığında kuruldu.

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

NPD Group, her sene yaptığı gibi yenş yıla girmekle ABD'de 2022 senesinin en çok satan 10 oyununu ilan etti. Call of Duty: Modern Warfare II, büyük bir atak yaparak Elden Ring’in de önüne geçerek satış rekorları kırdı.

Optima 75 Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima 75 Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Demirel, Selçuk Sayın tarafından kuruldu.

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Optima Global Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima Global Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ahmet Gülkılık tarafından kuruldu...

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Emen ve Fikret Emen ortaklığında kuruldu.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Mega otoyol projeleri ring oluşturacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye'deki 1915 Çanakkale, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi otoyol projelerinin ‘ring’ oluşturulacağını söyledi. 

Çanakkale 1915 köprüsü Marmara'ya değer katacak!

Mart ayında temeli atılan Çanakkale 1915 Köprüsü dünyanın en uzun köprülerinden biri olacak. Köprü devreye alındığında Marmara Bölgesi’nin ring halinde dolaşılmasını sağlayacak olan otoyol projesinin son ayağı da tamamlanacak.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

ring optima Haberi

ring optima



Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings Optima Evleri Sancaktepe'de inşa edilecek. Yalnızca 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağı Rings Optima inşaatı 2013 yılının 2. yarısına doğru başlıyor.



Rings Optima Evleri'nde 107 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 300 bin TL, 143 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 430 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Rings Optima daire fiyatları bulunduğu konuma ve kata göre değişebilir.



Ödemelerde yüzde 10 peşinat sonrasında, 3 ara ödeme, Aralık 2012, Eylül 2013 ve Mart 2014 tarihlerinde yapılıyor. Lansmana özel yüzde 5 indirim yapılan projede, banka kredili ödemelerde de yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Rings Optima Evleri'nin lansmanı Ocak 2013'te yapılıyor. Rings Optima teslim tarihi ise Ocak 2015 yılı olarak belirlendi.


Rings Optima kroki ulaşım