18 / 05 / 2024

ring

ring

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kent toplu ulaşımında geçen hafta uygulamaya konan ring seferleriyle ilgili olarak, “Biz her ay otobüse 30 milyon TL sübvanse ediyoruz. Ring seferleriyle yılda 50 milyon TL kâr edeceğiz.” açıklamasını yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

NPD Group, her sene yaptığı gibi yenş yıla girmekle ABD'de 2022 senesinin en çok satan 10 oyununu ilan etti. Call of Duty: Modern Warfare II, büyük bir atak yaparak Elden Ring’in de önüne geçerek satış rekorları kırdı.

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Emen ve Fikret Emen ortaklığında kuruldu.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Mega otoyol projeleri ring oluşturacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye'deki 1915 Çanakkale, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi otoyol projelerinin ‘ring’ oluşturulacağını söyledi. 

Çanakkale 1915 köprüsü Marmara'ya değer katacak!

Mart ayında temeli atılan Çanakkale 1915 Köprüsü dünyanın en uzun köprülerinden biri olacak. Köprü devreye alındığında Marmara Bölgesi’nin ring halinde dolaşılmasını sağlayacak olan otoyol projesinin son ayağı da tamamlanacak.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

Bağlantı otoyollarıyla Marmara Denizi etrafında bir ring oluşturulacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile bunların bağlantı otoyollarıyla Marmara Denizi etrafında bir ring oluşturacağız" dedi.

İzmir Aliağa limanları demiryolu ile Anadolu'ya bağlanıyor!

Aliağa'nın Nemrut Körfezi'ndeki liman ve iskelelerini ring hatla Biçerova istasyonundan Menemen-Aliağa demiryolu hattına bağlayacak projede rayların döşenmesine başlandı.

Kabataş'ta çözüm Fındıklı'ya iskele kurulması!

Kabataş 4 Ağustos’ta kapanıyor. İBB, fünikülerin 3 hafta daha çalışacağını ve diğer iskelelere ring seferi yapılacağını açıkladı. Yolcular ise en iyi çözümün Fındıklı’ya iskele olduğunu söylüyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde 60 ay vade farksız ödemelerle!

6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda doyasıya bisiklet de sürebilecek.

Gölbahçe Evleri'nde 60 ay vade farksız ödeme fırsatı

6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda doyasıya bisiklet de sürebilecek.

ring Haberi

ring

Geçtiğimiz hafta uygulamaya konan ve yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle sancılı başlayan ring seferleriyle ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ring seferleriyle birlikte büyük tasarruf sağlanacağını açıkladı. Aynı hat üstünde hem metro hem de otobüs çalıştığının altını çizen Gökçek, şöyle konuştu: 


“Bir taraftan metro yapıyoruz, metro olmadığından şikayet ediyoruz. Bir taraftan metroyu boş getirip, boş götürüyoruz. Metroyu neden yaptık bunun ne mantığı var. Biz ne diyoruz sizi metronun ayağında indirelim ekstra ücret almayalım diyoruz. Metroya ilk binişlerde ücret alınmıyor.

‘Benim sürem biraz uzuyor’ diyorlar. Ama bazı güzergahlarda sadece 5-10 yolcu gidiyor. Bu durumda para yine vatandaşın cebinden çıkıyor. Biz her ay otobüse 30 milyon TL sübvanse ediyoruz. Bu destek 30 milyonken 20 milyona düşse fena mı olur? Son yaptığımız değişikliklerle ilk...