30 / 04 / 2024

Rings İstanbul fırsat

Rings İstanbul fırsat

Rings İstanbul projesinde teslimler hemen yapılıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1.500 adet daire yer alıyor. Rings İstanbul'dan kaçırılmayacak fırsat...

Rings İstanbul'da 50 ay sıfır faizle hemen teslim evler!

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks dairelerden oluşan Rings İstanbul projesinde kampanya dahilinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

MSY Nefes'te 3+1 dairelerde indirim fırsatı başladı!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3+1'lerde indirim fırsatı başladı. 

The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla! Son fırsatları kaçırmayın

Ege Yapı tarfından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde inşa edilen The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Keleş Center, Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla İstanbul'un göbeğinde, Altunizade Kısıklı Caddesi'nde yükselen Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

TOKİ, 11 ildeki 69 adet arsayı satıyor! İstanbul, İzmir, Ankara da var! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla!

TOKİ aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı 11 ildeki 69 adet arsayı yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı ile satıyor. İşte ayrıntılar...

Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Liv Yapı tarafından İstanbul ili Bahçeşehir ilçesine inşa edilen Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. Peki Liv Bahçeşehir konut fiyatları ne kadar? Liv Bahçeşehir projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Liv Bahçeşehir ile ilgili detaylar...

Dora Vadi satışta! 24 aya varan vade ve hemen tapu fırsatı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Dora Vadi'de 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca hemen tapu teslim fırsatı da sunuluyor.

O belediye tam 105 personel alıyor! Başvuru şartları resmen belli oldu! Belediyede çalışmak isteyenlere büyük fırsat!

İstanbul'daki belediyeler alım yapmaya devam ediyor. Belediyelerde çalışmak isteyen binlerce kişi ise belediye personel alımı ilanlarını araştırıyor. İşte o belediye tam 105 personel alıyo. şartları resmen belli oldu! İstanbul'da büyük fırsat!

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 15 indirim fırsatıyla hemen teslim daireler! 

Koşuyolu Koru Evleri İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Sinpaş Koru Aura'da 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı! 

Sinpaş Koru Aura, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. 

Rings İstanbul fırsat Haberi

Rings İstanbul fırsat

Rings İstanbul projesinde teslimler hemen yapılıyor. Sancaktepe'de yükselen proje Selin Yapı imzası ile hayata geçiriliyor ve satış süreci devam ediyor.


500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Rings İstanbul Sancaktepe projesinde 1.500 adet daire bulunuyor. Proje İstanbul Finans Merkezi’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede yükseliyor. 


Rings İstanbul'dan kaçırılmayacak fırsat

Rings İstanbul'da başlayan kampanya kapsamında 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. Kampanya 31 Ocak'a kadar devam edecek. 


Rings İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salon dubleks daireler yer alıyor. 


Rings İstanbul projesinde kat bahçeleri, teraslar, tenis kortları, futbol sahaları, restoranlar, yüzme havuzu, fitness...