28 / 04 / 2024

Koray GYO Liberté'de yüzde 15 indirim fırsatı! Nisan 2025'te teslim!

Koray GYO Liberté'de yüzde 15 indirim fırsatı! Nisan 2025'te teslim!

Firma: Koray GYO

Proje: Liberté

İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında başı çeken Göktürk'te inşa edilen Koray GYO Liberté projesinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Koray GYO Liberté projesinde toplam 118 adet konut yer alıyor.



Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Liberté projesinde satışlar devam ediyor.  Koray GYO'nun yeni projesi İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında başı çeken Göktürk'te 131 Ada 4 Parsel üzerinde yükseliyor.

Koray GYO Liberté projesinde 118 konut bulunuyor. Liberté projesinde konutların dışında 8 adet ticari ünite de mevcut.

Göktürk Liberté projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

"Doğa ile kent yaşamı Liberté’de bir araya geliyor." sloghanıyla lanse edilen  Koray GYO  Liberté projesi, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. 

Peki Koray GYO Liberté projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Koray GYO Liberté projesi ne zaman teslim edilecek? Koray GYO Liberté projesi için vade yapılıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Koray GYO Liberté projesi ile ilgili detaylar...

Koray GYO Liberté de yüzde 15 indirim fırsatı! Nisan 2025 te teslim!

Koray GYO Liberté projesinde22 bin 119 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Tek blok olarak yükselen projede bahçe katlarındaki evlerde konuta ait özel bahçe, diğer tüm katlarda ise balkon yer alacak.

YÜZDE 15 İNDİRİM FIRSATI

Koray GYO Liberté projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödeme yaptıklarında yüzde 15 indirim imkanından yararlanabiliyor. 

Koray GYO Liberté projesinde ayrıca vade imkanı da sağlanıyor. Proje için yüzde 40'lık bir peşinat ödemesi yapıldığında kalan tutar 20 ay vadelendiriliyor. 

2023 yılında faaliyete geçmesi beklenen Gayrettepe–İstanbul Havalimanı (M11) metro hattına yakın konumda yükselen Liberté projesi Fatih Ormanı, Göktürk Göleti Tabiat Parkı, Kemerburgaz Ormanı, Ayvat Bendi Milli Parkı, Belgrad Ormanı gibi metropolün en huzurlu noktalarına da komşu konumda yer alıyor.

Binicilik tesisleri, golf sahaları ve trekking alanlarına dakikalar içerisinde ulaşabileceğiniz Koray GYO Liberté’nin benzersiz konumu sayesinde mega kent İstanbul’un ana arterlerine, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, TEM otoyoluna, Maslak ve Levent bölgelerine, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Havalimanı gibi kilit noktalara 20 dakikadan kısa sürede ulaşmanız da mümkün.

Web: https://korayliberte.com/

Polion Villaları satışta! Yeni proje!

Balkan Reva'da son fırsat! 

Birbahçe Başakşehir2 projesi yüzde 50'si peşin, kalanı 12 ay taksitle satışta! Yeni proje! 


projeye sor



Geri Dön