01 / 05 / 2024

Nava Konak'ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Nava Konak'ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Nava Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 



Navac İnşaat imzası ile hayata geçirilen Nava Konak projesinde yeni bir kampanya başladı. 'İzmir'in balkon güzeli' şeklinde tanıtılan Nava Konak projesinde satış süreci devam ediyor. 

25 katlı tek kule olarak inşa edilen Nava Konak'ta farklı konut alternatifleri bulunuyor. Yeni bir kampanyanın başladığı Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 

İzmir Konak'ta yükselen Nava Konak projesinin arsa alanı 5 bin 110 metrekare şeklinde açıklandı. Teslimlerin Eylül ayında yapılacağı projede toplam 164 bağımsız birime yer veriliyor. 

Nava Konak projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Nava Konak ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Sosyal alanlarıyla da dikkat çeken Nava Konak'ta; Çocuk oyun alanları, otopark, fitness salonu, cafe ve lounge alanları ve spor alanları mevcut.


NAVA KONAK KONUM

Konumuyla dikkat çeken Nava Konak projesi; Ege Üniversitesi'ne 6.2 kilometre mesafede yükselirken, Stadyum Metro Durağı'na 300 metre, İzmir Limanı'na 4.7 kilometre, Karşıyaka İskelesi'ne 8.6 kilometre,  İzmir  Atatürk Stadyumu'na 1.1 kilometre, Kültür Park Fuar Alanı'na 4.9 kilometre, Salhane İzban'a 1.1 kilometre, Forum Bornova AVM'ye 4.3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Telefon:  0232 335 0 333
Web: https://www.navakonak.com/

Migros'ta 18 Nisan-1 Mayıs 2024 güncel ürünler liste yayımlandı! Migros'ta birçok üründe indirim var!

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!


Geri Dön