02 / 05 / 2024

Rings İstanbul proje bilgileri

Rings İstanbul proje bilgileri

Sancaktepe'deki Rings İstanbul projesi, bayram ettiren kampanyası ile 5 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor. 499 konut ve 99 rezidans daireden oluşan projede, metrekare fiyatları da ortalama 3 bin 400 TL...

Rings İstanbul'da 36 ay vade! 0 faiz!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings İstanbul projesinin ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faizle vadelendirme yapılıyor. Ayrıca projede bir de AVM yer alıyor.

Rings İstanbul projesinde 36 ay vade seçeneği!

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin ödeme planı kapsmında 36 ay vade yapma seçeneği sunuluyor. Projede 499 adet daire yer alıyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Rings İstanbul'da yüzde 20 indirim!

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da yeni satışa açılan teraslı dubleks evlerde kampanya başladı. Rings İstanbul'da teraslı dubleks evlerde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Nef Sancaktepe proje fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de Rings İstanbul Evleri'nin karşısında inşa edilen Nef Sancaktepe proje fiyatları 290 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Rings İstanbul Evleri satılık!

Rings İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ödemeleri 20 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz imkanı sunan proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.

Rings İstanbul'da büyük mutluluklar sığdırabileceğiniz büyük evler!

Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor. Toplam 1.500 adet konuttan oluşan proje "Rings İstanbul'da büyük mutluluklar sığdırabileceğiniz büyük evler" sloganıyla tanıtılıyor.

Rings İstanbul Evleri satış ofisi iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+2 dublekslere kadar değişiklik gösterdiği proje Sabiha Gökçen Havalimanına sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Rings İstanbul Evleri satış ofisi iletişim 444 86 00 olarak belirlendi.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi!

Teslimleri hemen yapılan Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi ile 444 86 00 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Rings İstanbul'da kaçırılmayacak yılbaşı kampanyası!

Rings İstanbul'da kaçırılmayacak yılbaşı kampanyası kapsamında indirimler yapılıyor. Sancaktepe'de inşa edilen proje Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor

Sancaktepe Rings İstanbul teslim tarihi!

İçinde 499 konutun bulunduğu ve 89 home ofisin yer aldığı Sancaktepe Rings İstanbul teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje, Selin Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Rings İstanbul Exclusive projesinde 60 ay 0 faiz! 1.750 TL taksitle!

Rings İstanbul Exclusive projesi kapsamında yer alan daireler için taksitler 1.750 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 60 ay boyunca faiz uygulanmadan taksitlendirme seçeneği sunuluyor...

Rings İstanbul'da 1.790 TL'den başlayan taksit imkanları!

Rings İstanbul projesi hem ödeme seçenekleri hem de proje içerisinde bulunan çeşitlilikle göz dolduruyor. Projesinin içinde daireler haricinde, 116 mağaza, 9 sinema salonu, kapalı havuz, fitness center ve toplantı salonları da dahil.

Rings İstanbul satış ofisi bayramın üçüncü gününden itibaren açık olacak!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’da son evlerin satışına devam ediliyor. Yaşamın başladığı Rings İstanbul’da satış ofisi bayramın üçüncü gününden itibaren tatil boyunca ziyaret edilebilecek...

Sancaktepe Rings İstanbul satılık!

Sancaktepe Rings İstanbul satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salon dublekslerden oluşuyor

Rings İstanbul proje bilgileri Haberi

Rings İstanbul proje bilgileri


Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi, kampanyası ile dikkat çekiyor. Bayram dönemine özel 'bayram ettiren' kampanya kapsamında, projeden 5 bin TL peşinat vererek ev sahibi olmak mümkün. Ayrıca hemen teslim evler için yüzde 0.76'dan başlayan faiz oranlarıyla maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor. 


ORMAN MANZARALI 

Rings İstanbul'un bayramın 3'üncü gününden itibaren açık olacak satış ofisine gidenler, sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine sahip olabilecek. Anadolu yakasının son 2 ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen ve yaşamın başladığı proje, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor. Bahçeli ve teraslı dairelerin büyüklükleri 145 ile 350 metrekare arasında değişiyor. Rezidans dairelerin metrekareleri ise...