30 / 04 / 2024

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings İstanbul

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.



Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings istanbul projesinde 499 adet daire ve 99 adet rezidans yer alıyor. Projenin ödeme planı kapsamında şirket bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor.


Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen Rings İstanbul projesinde ev sahiplerine kiralayıp sebze-meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, meyvelikler, yüzme, pilates ve Rings Sports Club gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Rings istanbul da 36 ay vade imkanı!



Projenin içerisinde yer alan Rings AVM'de farklı restoranlar, elektronik marketler ve hipermarket, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri bulunuyor. Ayrıca Rings AVM'de 9 adet sinema salonu ve 112 adet mağaza mevcut.


Rings istanbulv projesi konumu neticesiyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 15 dakika, FSM Köprüsü'ne 20 dakika, İstanbul Finans Merkezi'ne 15 dakikalık bir konumda yükseliyor.


Üsküdar-Sabiha Gökçen havalimanı metrosu da Rings istanbul projesimim hemen yanında yer alacak. 


Sancaktepe Rings İstanbul nerede?

Rings İstanbul Evleri adres : Akpınar Mah. Kanuni Cad. No:6 34885, Sancaktepe İstanbul / Türkiye


Sancaktepe Rings İstanbul iletişim bilgisi

Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: www.ringsistanbul.com




projeye sor



Geri Dön