02 / 05 / 2024

Rings İstanbul teraslı

Rings İstanbul teraslı

Bahçeli ya da orman manzaralı teraslı büyük bir ev sahibi olmak isteyenler ya da AVM üzerinde bir Home Office avantajını yaşamak isteyenler için Rings İstanbul yeni dairelerini satışa sundu.

Rings İstanbul'da şimdi daire alan aidat ödemiyor!

SELİN Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için bir kampanyaya imza attı. Hemen teslim büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul'da 1 yıllık aidatlar Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Rings İstanbul’da peşinat 5 bin TL!

Rings İstanbul, bayrama özel sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings AVM üzerinde bulunan rezidans daireleri, 5 bin lira peşinatla satışa çıkardı...

Rings İstanbul'da Bayram kampanyası! 5 bin TL peşin!

Rings İstanbul’da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinat ile sahip olmak mümkün...

Rings İstanbul'da yüzde 20 indirim!

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da yeni satışa açılan teraslı dubleks evlerde kampanya başladı. Rings İstanbul'da teraslı dubleks evlerde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Rings İstanbul'da alt katı sizden üst katı bizden kampanyası!

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da yeni satışa açılan teraslı dubleks evlerde kampanya başladı. 'Alt katı sizden, üst katı bizden' sloganıyla 30 Haziran tarihine kadar yüzde 20 indirim sunuyor...

Rings İstanbul'dan Babalar Gününe özel 30 bin TL indirim fırsatı!

Rings İstanbul Babalar Gününe özel 30 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor.Projede yeni satışa sunulan teraslı evlerden yada rezidans dairelerden birine 30 bin TL'ye varan indirimle sahip olunabiliyor.

Rings İstanbul'da 3+1 daireler 4 bin TL'den başlayan taksitlerle!

Selin Yapı Rings İstanbul projesinde 499 adet konut ve 89 adet home ofis yer alıyor.3+1 teraslı daireler için 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla 60 ay taksit seçeneği sunuluyor.

Rings İstanbul'da anneler gününe özel yüzde 25 indirim!

Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da Anneler Günü için özel bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projedeki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler için 9-12 Mayıs tarihleri arasında yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Rings İstanbul'dan Anneler Günü kampanyası! Yüzde 25 indirim!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da Anneler Günü için özel bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projedeki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler için yüzde 25 indirim uygulanıyor...

Rings İstanbul'da home ofisler 1.700 TL'den başalayan taksitlerle!

Rings İstanbul projesindeki home ofisler 1 bin 700 TL'den, bahçeli ve teraslı evler 4 bin TL'den başlayan taksitlerle görücüye çıktı. Üstelik projede hemen teslim imkanı da mevcut.

Selin Yapı Rings İstanbul'da 60 ay vade imkanı!

Selin Yapı Sancaktepe'de yer alan 'Rings İstanbul' projesindeki bahçeli, teraslı evleri ve home ofisleri satışa çıkardı. Hemen teslim evlerde banka kredisi kullanmadan da ev sahibi olmak mümkün.

Rings İstanbul teraslı Haberi

Rings İstanbul teraslı

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de geliştirilen Rings İstanbul, özellikle geniş ailelerin tercihi olan büyük metrekareli bahçeli ve teraslı evleri ile Rings AVM üzerinde bulunan Home Office evlerini satışa sundu. Oturumun başladığı projede banka kredisi kullanılmadan da sahip olunabilecek evler hemen teslim.


Bahçeli ya da orman manzaralı teraslı büyük bir ev sahibi olmak isteyenler ya da AVM üzerinde bir Home Office avantajını yaşamak isteyenler için Rings İstanbul yeni dairelerini satışa sundu.



Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.



Kampanya...