02 / 05 / 2024

Rio 2016 Olimpiyatları

Rio 2016 Olimpiyatları

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Current, powered by GE, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nı aydınlatıyor!

Müsabaka alanlarında, önemli toplanma alanlarında ve yollarda enerji verimliliği sağlayan LED altyapısı, enerji tüketimini yaklaşık %50 oranında azaltacak.

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

CAS Brezilya'da 2 ofis açacak!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 2016 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde geçici olarak iki ofis açılacağını duyurdu.

Rio de Janeiro'da yeni spor tesislerine 1.8 milyar dolar yatırım yapıldı!

BREZİLYA’NIN Rio de Janeiro kentinde 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın toplam maliyetinin, yaklaşık 12 milyar dolar (39 milyar Brezilya reali) olduğu tahmin ediliyor.

Rio de Janeiro'daki inşaat projeleri tamamlanacak!

2016 Yaz Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak olan Brezilya’nın Rio de Janeiro eyaleti finansal krizin eşiğinde.Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes, öngörülen inşaat projelerinin çoğunun tamamlanacağını belirtti.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları bilet satış acentesi SETUR oldu!

Setur, 5 - 21 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Rio Olimpiyat Oyunları ve hemen ardından düzenlenecek olan Paralimpik Oyunları’nın tek yetkili bilet satış acentesi oldu.

Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor!

Türk Hamamı, sauna, 2 adet yüzme havuzu, açık spor alanları, buhar odası, fitness merkezi gibi sosyal donatıları içinde barındıran Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor.

Essenora Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga ortak girişimi imzasıyla hayata geçirilen Essenora projesinde toplam 758 konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Kent Meydanı Başakşehir projesi 2016'da tamamlanacak!

"Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla yükselen proje tamamlandığında Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak. Kent Meydanı Başakşehir projesi 2016'da tamamlanacak.

Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016'da!

Demir İnşaat imzalı Demir Romance projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekareye kadar değişiyor.Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016 olarak belirlendi.

Resim İstanbul Orman Evleri'nde daireler Eylül 2016'da teslim!

İstanbul Anadalu Yakası Sancaktepe'de yer alan Resim İstanbul Orman Evleri'nin 2016 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. Resim İstanbul Orman Evleri projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor.

Gökdeniz Kartal'da teslimler Şubat 2016'da!

Gökdeniz Kartal projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 81 metrekareden başlayıp 265 metrekareye kadar yükseliyor. Projede teslimlerin Şubat 2016'da yapılması planlanıyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde teslimler Eylül 2016'da!

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Rio 2016 Olimpiyatları Haberi

Rio 2016 Olimpiyatları

1972’den beri on birinci kez Olimpiyat Oyunları’na su yönetiminde farklı çözümlerle altyapı sağlayan, teknik olarak geliştirdiği ürün yelpazesiyle tüm dünyada dış ve iç drenaj sistemlerinde ve polimer beton paslanmaz çelik imalatında lider ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Olimpiyat Ateşi ile aydınlanan Maracana Stadyumu’nun girişi, ACO’nun yüzlerce metre Polimer Beton Drenaj Kanalları ile hazırlandı. Dış yüzeylerin su drenajı için üretilen Polimer Beton Drenaj Kanalları ile suyun sağlıklı bir şekilde toplanması, ürünlerin kolay taşınabilmesi ve hızlı montaj edilebilmesi ile zaman ve işçilikten tasarruf edilmesi amaçlandı.  

ACO, Olimpiyat Merkezleri'nden biri olan Deodoro Kompleksi’nde bulunan BMX Kursu ve Hokey Merkezi ile Olimpiyat Parkı’nda yer alan Tenis Merkezi için drenaj garantisi...