08 / 05 / 2024

Ritim İstanbul inşaatı ne zaman bitecek

Ritim İstanbul inşaatı ne zaman bitecek

Türkiye’nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un Kuveyt lansmanı gerçekleştirildi.

İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. kent oldu!

Araştırma şirketi Turner & Townsend'in 43 ülkede yaptığı araştırmada, İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. ilçe oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya İnşaat projesi iletişim!

Ritim İstanbul Dumankaya İnşaat projesi iletişim için satış ofisi telefon numarası olan 0216 511 58 00 bu numara ile irtibata geçebilirsiniz.

Ritim İstanbul Dumankaya İnşaat satılık!

Ritim İstanbul Dumankaya İnşaat satılık daire tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Aylık taksitlerin 2 bin 675 TL'den başladığı proje satışlar devam ediyor.

Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

By İstanbul inşaat Kadıköy'de faaliyetlerine devam ediyor. BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi adres: Kadıköy, Kantarcı Rıza Sokak, Seyran Apartmanı, No:1 Daire:2

Dumankaya İnşaat 3 projesinde ödeme kolaylıkları sunuyor!

İstanbul'da gerçekleştirdiği Ritim İstanbul, Dumankaya Miks ve Hi-Fit projelerinde kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Dumankaya İnşaat projelerinde yeni kampanya fırsatları!

İstanbul'da gerçekleştirdiği Hi-Fit, Dumankaya Miks ve Ritim İstanbul projelerinde kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul için brunch düzenliyor!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul için bu hafta sonu brunch düzenliyor. Bu hafta sonuna özel hemen teslim fırsatları sunulan Ritim İstanbul projesinde 863 adet rezidans, 114 adet ofis ve 253 adet home ofis bulunuyor.

Sancaktepe Resim İstanbul inşaat alanı!

Dairelerin teslimlerine 2016 yılı içerisinde başlanması planlanan Sancaktepe Resim İstanbul inşaat alanı 81 bin 433 metrekare olarak belirlendi. Ortadoğu Grup imzasıyla konumlanan projede satış süreci devam ediyor...

Vakıflar'dan Ortaköy'de kat karşılığı inşaat işi! 171 bin 472 TL!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Beşiktaş Ortaköy Kaypakoğlu Sokak'ta yer alan gayrimenkulü kat karşılığı inşaat işi yapılacak.

Ritim İstanbul inşaatı ne zaman bitecek Haberi

Ritim İstanbul inşaatı ne zaman bitecek

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt’te gerçekleştirdiği basın toplantısında Ritim İstanbul projesinin lansmanını yaptı ve Dumankaya İnşaat ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin detaylarını paylaştı. Ortadoğu ve Kuveyt’ten pek çok basın mensubunun katıldığı toplantıya Dumankaya İnşaat’tan Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya katıldı.


Al Mazaya Yönetim Kurulu Başkanı Rashid Al Nafisi ve Grup CEO’su İbrahim Al-Saqa’bi’nin katıldığı toplantıda, aralarında Ritim İstanbul’un da bulunduğu üç Mazaya projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Toplantıda, Ritim İstanbul projesinin Mazaya Group için çok değerli olduğu belirtilirken, Türkiye’ye stratejik önem verildiği ve buradaki yatırım fırsatlarına güvenildiği ifade edildi. 


Al Mazaya, Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İstanbul’da, çok önemli bir lokasyonda bulunan proje için Körfez Ülkeleri’nden yatırımcıları yatırım fırsatlarını değerlendirmeye davet edecek.


Dumankaya İnşaat’ın hayata geçirdiği...