30 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi!

Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Logo

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.



Projenin gelişimini izleyebileceğiniz Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi. Projede 2 bin 519 adet daire ve 59 adet ticari birime yer veriliyor.


Nlogo Esenyurt Evleri'nde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.  Özyurtlar İnşaat  imzası ile yükselen proje 310 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Özyurtlar Nlogo İstanbul'da yüzde 25 peşinatta, 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeniyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme planı da oluşturulabiliyor. 


Dairelerin büyüklükleri 40 ile 149 metrekare arasında değişiklik gösteren Nlogo İstanbul Konutları 24 ay sonra teslim edilecek. Proje Tem Bahçeşehir bağlantısının hemen yanında bulunuyor. 


Esenyurt Nlogo İstanbul daire fiyatları stüdyo dairelerde 139 bin TL, 1+1 dairelerde 179 bin TL, 2+1 dairelerde 319 bin TL, 3+1 dairelerde ise 389 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


NLogo İstanbul'un ortak kullanım alanları arasında; spor alanları, Türk hamamı, sinema salonu, çocuk oyun alanları, süs havuzları, yürüyüş yolları, kafe, butik alışveriş dükkanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, rekreasyon alanları mevcut. 


Nlogo İstanbul iletişim

Telefon: 444 40 27

Web: www.ozyurtlar.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön