28 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul nerede

Nlogo İstanbul nerede

Toplam 2 bin 700 daire ve 70 dükkandan oluşan 'NLogo İstanbul'da ticari ünitelerin de yüzde 60'ı satıldı. Projede yaşam başladı...

Nlogo İstanbul

Özyurtlar İnşaat'ın projesi Nlogo İstanbul projesi 2 bin 529 daire ve 100'den fazla ticari üniteden meydana geliyor. Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesinde fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi!

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Torium AVM’ye 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Nlogo İstanbul satış ofisi telefon!

İstanbul Esenyurt 'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Nlogo İstanbul satış ofisi telefon numarası 0850 460 90 97 olarak belirlendi.

Nlogo İstanbul 60 ay 0 faiz kampanyası için son gün yarın!

Yerli ve yabancı yatırımcının talepleri üzerine Özyurtlar İnşaat, 2016’da satışa açmayı planladığı bir bloğu daha satışa çıkardı. Yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış Ofisi hafta sonu da dahil olmak üzere gece 23.00’a kadar hizmet vermeye başladı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul daire fiyatları!

7 blok şeklinde hayata geçirilen proje konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul daire fiyatları 1+0'larda 171 bin TL'den başlıyor.

Nlogo İstanbul ödeme seçenekleri!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Nlogo İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ödemeleri!

Dairelerin 1+0 'dan 3+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Esenyurt Nlogo İstanbul ödemeleri kapsamında 60 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Nlogo İstanbul Evleri ödemeleri!

7 blok şeklinde inşa edilen proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Nlogo İstanbul Evleri ödemeleri kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı!

Konum bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Nlogo İstanbul fiyat listesi!

Konumuna göre Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yükselen proje Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Nlogo İstanbul fiyat listesi kapsamında 1+0'larda 171 bin TL'den başlıyor.

23 soruda Nlogo projesi!

Özyurtlar tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo projesi kampanyalı ödeme seçenekleriyle satışa devam ediyor. İşte 23 soruda Nlogo projesi...

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da kampanya başlattı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için kampanya başlattı. Kampanyaya göre, daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra başlayacak.

Nlogo İstanbul Özyurtlar nerede?

Nlogo İstanbul Residence'de daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 15 indirim yapılan projede çeşitli sosyal imkanlar yer alıyor. Peki Nlogo İstanbul Özyurtlar nerede?

Atakent Tema İstanbul nerede?

1 milyon 500 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent projesinde daire büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Peki Atakent Tema İstanbul nerede?

Davutpaşa Inİstanbul nerede?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından inşa edilen proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projede 3 bin 565 adet konut yer alıyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul nerede?

İş GYO Inİstanbul nerede?

Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Inİstanbul Konutları 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projenin 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki İş GYO Inİstanbul nerede?

NLogo Esenyurt'ta 129 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen NLogo İstanbul Esenyurt projesinde yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inİstanbul nerede?

Toplamda 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünitenin yer aldığı İş GYO - Nef Inİstanbul Evleri 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Peki Inİstanbul nerede?

Esenyurt NLogo İstanbul'da 36 ay 0 faizle! 129 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başlangıç gösterdiği Esenyurt NLogo İstanbul projesinde daire seçenekleri stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Projede 36 ay 0 faiz uygulanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 129 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

48 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılan Özyurtlar Nlogo İstanbul'da yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projede stüdyodan 3+1'lere kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Nlogo İstanbul 2. etapta 48 ay 0 faiz! 129 bin TL'ye!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteren daire seçeneklerinden meydana gelen Nlogo İstanbul 2. etapta daire fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul'da 129 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

48 ay faizsiz vadelendirme yapılan Nlogo İstanbul projesinde ikinci etap satışları devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Esenyurt Nlogo'da ikinci etabın yarısı satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesinde ikinci etabın yarısı 1 ayda satıldı. 5 Mart'ta resmi satışların başlatıldığı etap 48 ay sıfır faiz seçeneğiyle satışa sunuldu.

Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Botanica İstanbul Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 TL'den başlıyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası taşıyan proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Nlogo İstanbul’un yüzde 50’si bir ayda satıldı! 129 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul projesine konut alıcısı yoğun ilgi gösterdi. Esenyurt’ta hayata geçen ve 5 Mart’ta lansmana çıkan Nlogo İstanbul’un ikinci etabının yarısı bir ay gibi kısa bir sürede satıldı.

Nlogo İstanbul nerede Haberi

Nlogo İstanbul nerede

Özyurtlar Holding'in,1 milyondan fazla kişinin yaşadığı Esenyurt’un tam merkezinde 310 bin metrekare alanda hayata geçirdiği projesi ‘Nlogoİstanbul’da yaşam başladı. Nlogo İstanbul projesinde toplam 2 bin 700 daire ve 70 ticari birim yer alıyor. Projede ilk etapta bin 800 dairenin teslimi gerçekleşirken projede ticari ünitelerin de yüzde 60'ının satışı tamamlandı. 

7 blok olarak yükselen N Logo Esenyurt projesinde toplam 2 bin 700 adet daire yer alıyor. Her etapta 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde dairelerin bulunduğu projede 1+0 daireler 40 metrekare, 1+1 daireler 80 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler ise 140 metrekare olarak planlandı. Projede daire fiyatları ise 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor.

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, ev sahibi olmayı kolay...