01 / 05 / 2024

ritim istanbul satılık ev

ritim istanbul satılık ev

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre yakınlıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ödemeleri!

Ritim İstanbul Dumankaya ödemeleri 60 ay 0 faiz avantajı ile yapılabiliyor. Daire fiyatları 485 bin TL'den başlangıç gösteren proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Kartal Horizon satışları devam ediyor!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon ve Ritim İstanbul projelerinde satışlar devam ediyor. Şirket yetkilileri her iki projede de lüks alışveriş, spor ve sağlık hizmetlerini bir arada sunmayı planladıklarını söyledi.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık ev!

Daire alanlarının 36 metrekareden başladığı projede toplam 863 adet rezidans daire yer alıyor. Maltepe Ritim İstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık konut!

Maltepe Ritim İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Toplamda 863 adet rezidans dairenin yer aldığı proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık daire!

Toplam 863 rezidansın yer aldığı proje Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Maltepe Ritim İstanbul satılık daire tipleri 1+1' den 5+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Dumankaya Ritim İstanbul satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire alanları 36 metrekareden başlıyor, 162 metrekareye kadar ulaşıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede 2 bin 600 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire!

Toplam 863 rezidans daireden meydana gelen projede 114 ofis ve 53 home ofis de bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den dubleks 5+1' e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

ritim istanbul satılık ev Haberi

ritim istanbul satılık ev

Tamamı 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek olan Ritim İstanbul Residence 32 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje Dumankaya İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 


Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları dairelerin cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 114 ofis, 146 mağaza, 863 konut ve 50 home ofis bulunuyor. 


İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde yükselen Ritim İstanbul Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Projede 60 ay vade farkı olmadan taksit uygulanıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans'ta buhar odası, yürüyüş ve dinlenme alanları, spa ve güzellik merkezi, 3 adet yüzme havuz, sauna gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları 458 bin TL'den başlıyor. Faizlerin sabitlendiği projede minimum 1.500 TL kira getirili, hemen teslim son 18 home ofis ve daire yer alıyor. 


Kampanyanın 11...