21 / 05 / 2024

riva flora konutları

riva flora konutları

Riva Flora Evleri 12 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Riva ve Florya projesinde hedef zengin Galatasaraylılar!

Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, Emlak Konut projelerinden minimum 508 milyon lira gelir elde edeceklerini tahmin ettiklerini söyledi. Cengiz, "Karın artması için Riva ve Florya'da yapılacak konutları en yüksek fiyatlardan, en değerli Galatasaraylılara satmak durumundayız." dedi. 

232 Flora Gaziemir ulaşım!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandıği proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor. 232 Flora Gaziemir ulaşım bilgilerine göre Evka 7 Konutları'na yakın bölgede bulunuyor.

Beykoz Riva Hills'te 849 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Beykoz Riva Hills projesinde yer alan konutlar 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Riva Hills’de teslimler 2016 yılının sonunda!

Beykoz'da inşa edilen Riva Hills Rezidans, Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Riva Hills Rezidans Beykoz projesinde yer alan konutların teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak.

Riva Hills Beykoz'da 2016 sonu teslim konutlar!

5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Riva Hills Beykoz projesinde yer alan konutların teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak.

Eyfel Yapı Riva Hills nerede?

Yüzde 40 peşin ödemelerde 36 0 faiz imkanı sağlanan Riva Hills Konutları Eyfel Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Eyfel Yapı Riva Hills nerede?

Beykoz Riva Hills Evleri!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Beykoz Riva Hills Evleri 'nde yer alan konutların büyüklükleri 200 metrekare ile 300 metrekare arasınde değişiyor.

Essa Flora'da anahtar teslim! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Bilinçlenen gayrimenkul alıcısı, birbirine benzeyen projeler arasından sıyrılıp doğayla iç içe yaşam sunan konseptlere yöneliyor. Essa Flora'da anahtar teslim! Konutların metrekaresi 4 bin 100 TL'den başlıyor.

Riva Hills Beykoz'da faizsiz vadelendirmeyle! Kişiye özel ödemelerle!

Riva Hills Beykoz projesi kapsamında yer alan konutlar için kişiye özel ödemeler veya faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Projede konutların alanları 200 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Riva Hills projesi

Riva Hills projesi, İstanbul Anadolu yakası Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde hayata geçiriliyor. Konutlar için ön talep toplanmaya başlanan projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlıyor...

Essa Flora Çekmeköy ödeme seçenekleri!

Konutların 645 bin TL ile 1 milyon 645 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip olduğu Essa Flora Çekmeköy ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olabiliyor...

riva flora konutları Haberi

riva flora konutları


Riva Flora Evleri nerede? Havadan videosu için...