27 / 04 / 2024

Riva hills beykoz riva

Riva hills beykoz riva

Eyfel Yapı'nın imzasıyla hayata geçirilen Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa bulunuyor. Riva Hills Anadolu Yakası Beykoz- Riva'da yükseliyor. Villa fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Beykoz Riva Deresi çevresindeki 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tamamlanan Riva Deresi çevresindeki toplam 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya    Ayaz tarafından kuruldu.

Beykoz Riva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı hüküm değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi 238 Parsele (Yeni 3209,3210,3211 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Plan Hükümleri ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Hükümleri Değişikliği askıya çıktı.

Kanal Riva projesi 63 milyon TL'ye mal olacak!

Beykoz Belediyesi’nin Riva Deresi üzerine yapacağı Kanal Riva projesiyle Riva Deresi’nin çevresine restoranlar ve ticari alanlar gibi çok sayıda yapı inşa edilecek.

Atakule GYO Beykoz'daki arsasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü (Riva), Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 Pafta, 2037 Parselde yer alan arsaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Sadullah Kabahasanoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Riva Deresi yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Riva Projesi'nde Beykoz Belediyesi'nin bulunmasını 'bölücülük' olarak tanımlamasına Sadullah Kabahasanoğlu'ndan yanıt geldi. Kabahasanoğlu, "Ekrem İmamoğlu'na 'Neden yapmadın?' diye sormamaktadır. 'Neden İSKİ atıksuları dereye akıtıyor?' diye sorulmaktadır" dedi...

Riva Projesi saha uygulaması için start veriliyor!

Beykoz Belediyesi, Beykoz'da büyük bir sorun haline gelen Riva Deresi ile ilgili merak edilenlere yaptığı yazılı açıklamayla cevap verdi...

Riva Deresi yeniden tasarlanıyor!

Beykoz Belediyesi’nin hazırladığı ‘Riva Deresi Çevre Koruma, Su Güvenliği Yönetimi Projesi ile Kentsel Tasarım Peyzaj Projesinin’ İstanbul Valiliği onayıyla ÇED sürecine başlandı.

Riva'daki yüzen evler ilgi odağı oldu!

Beykoz'daki Riva deresi üzerinde bulunan yüzey evler ilgi odağı oldu. Fotoğrafçı ve gezginlerin uğrak yerleri arasına girdi.

Beykoz Riva’ya iki yeni okul!

Türkiye Futbol Federasyonu Riva İlkokulu ve Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu açıldı.

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Riva hills beykoz riva Haberi

Riva hills beykoz riva

Riva Hills'te yer alan villaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Proje, 52 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Eyfel Yapı'nın imzasıyla hayata geçirilen Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa bulunuyor. Riva Hills Anadolu Yakası Beykoz- Riva'da yükseliyor. 


Riva Hills villa fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme koşulları sağlayan Riva Hills projesinde faizsiz vadelendirme seçenekleri de mevcut. 


Riva Hills sosyal donatı alanları olarak yüzme havuzları, moroccan canopy , pool gazebo, tenis sahaları, spor alanları, fitness center ve coastal barbeque yer alıyor. 



Riva Hills Adres: Riva Mah. Anadolu Cad. No:26 Riva-Beykoz/İSTANBUL

Riva Hills iletişim

Telefon: (532) 111 44 54 (Kurumsal Pbx)

Web: