28 / 04 / 2024

riva hills evleri nerede

riva hills evleri nerede

Riva Hills Beykoz satılık konut tipleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Eyfel Yapı Riva Hills Evleri!

Toplamda 85 adet villadan meydana gelen Eyfel Yapı Riva Hills Evleri'nde 5+1 ve 7+1 tripleks villalar yer alıyor. Proje 40 milyon yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

Iglo Architects, Ömerli Park Evleri'ni tasarladı!

Iglo Architects tarafından Ömerli’de tasarlanan Ömerli Park Evleri, kullanıcılarını Riva Deresi ile buluşturmayı ve doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Çeşme Folkart Hills Evleri fiyatları!

Çeşme Folkart Hills Evleri fiyatları 330 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 70 suit daire yer alıyor...

İzmir Folkart Hills Evleri daire fiyat!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Hills projesinde daire teslimleri 31 Mayıs 2017'de yapılması planlanıyor. Folkart Hills Evleri daire fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor.

Folkart Hills Evleri Çeşme satılık!

Folkart Hills Evleri Çeşme projesinde fiyatlar 330 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Folkart Hills projesi 2017'nin ilk yarısında teslim edilecek...

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Beykoz Riva Hills'te 36 ay faizsiz ödemelerle!

5+1 ve 7+1 odalı olarak hayata geçirilen Riva Hills projesi İstanbul Beykoz'da hayata geçiriliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Riva Hills Beykoz'da fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor!36 ay 0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor. İstanbul Beykoz'da hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor.

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede villalar 5+1 ve 7+1 olarak dizayn edildi. 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills Beykoz'da toplamda 85 konut yer alıyor.

Riva Hills'de 849 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı imzası ile Beykoz'da 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills vilları 5+1 ve 7+1 şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 85 konut bulunuyor.

Riva Hills Beykoz'da 2016'da teslim villalar!

Villaların 5+1 ve 7+1 şeklinde dizayn edildiği Riva Hills Beykoz projesi İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan proje 52 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Riva Hills Beykoz'da 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Villa fiyatlarının 849 bin TL'den başladığı Riva Hills Beykoz'da faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede villalar 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

riva hills evleri nerede Haberi

riva hills evleri nerede

Toplam 85 adet konutun yer aldığı Riva Hills Evleri İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor. Proje Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Riva Hills Beykoz satılık villaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Proje 40 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor.


Beykoz Riva Hills Villaları'nda yüzde 40 peşin ödeme yapılması durumunda 36 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanıyor. Proje 5+1 ve 7+1 olarak tasarlanan konutlardan oluşuyor. 


Birçok sosyal alanlara yer verilen Riva Hills Evleri 'nde; canopy, pool gazebo, tenis sahaları, spa alanları, yapay nehirler, yoga, fitness, yüzme havuzları, deneysel mutfak, moroccan coastal barbeque ve spor alanları bulunuyor. 


Riva Hills Beykoz satılık konut fiyatları 5+1'lerde 790 bin TL'den, 7+1'lerde 1 milyon 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 2016 yılı Aralık ayında teslim edilecek. 


Riva Hills satış...