09 / 05 / 2024

Riva öib ihale

Riva öib ihale

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde bulunan değerli taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde teklif veren çıkmadı.

ÖİB’den Riva’da arazi satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul’un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi’nde yer alan bazı taşınmazları özelleştirme kapsamında ihaleye çıkaracak. 

Riva'daki değerli gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı!

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde özelleştirme ihalesine çıkarılan gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı..

Galatasaray Riva projesinde ilk kazma bu yıl vurulacak!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Galatasaray Riva projesi Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Çizim çalışmalarının devam ettiği projede ilk kazma bu yıl içine vurulacak...

Galatasaray'ın can suyu Riva projesi!

Galatasaray'ın can suyu olarak görülen Riva projesinde inşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Emlak Konut tarafından ihale edilen Beykoz Riva arsasının gelirinin yüzde 80'i Galatasaray'ın olacak.

Galatasaray Riva ihalesinde kim ne kazanacak?

Galatasaray‘ın Riva’da ihalesini kazanan Fema İnşaat ve KLV İnşaat İş Ortaklığı belirlenen sürede sözleşmeyi imzalamayınca ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat’a verildi. Bu karışıklık yüzünden 180 milyon lira kayba uğrayan GS ise sessizliğini koruyor.

Fema İnşaat-KLV İnşaat'tan GS Riva ihalesi açıklaması!

Fema İnşaat ve KLV İnşaat GS Riva ihalesinin el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. İş ortaklığı: "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir" dedi.

Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek!

Emlak Konut GYO'nun 2. oturumunu 15 Haziran'da yaptığı Riva arsa ihalesi el değiştirdi. 1 milyar 178 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan Fema İnşaar-KLV İnşaat İş Ortaklığı sözleşmeyi imzalamadığı için ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat'a verildi.

Dursun Özbek: Riva'daki arsamıza yeterince ilgi var!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Riva'daki arsamıza yeterince ilgi var. Birinci ihalede firmaların yeterliliği tespit ediliyor. İkinci ihale buradan elde edilecek asgari hasılatı belirler, kesin hasılatı belirlemez" dedi.

Galatasaray Riva'da asıl artırmalı ihale haftaya yapılacak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Altaylı bugünkü yazısında Galatasaray’ın Riva arazisinin ihalesiyle ilgili ifadelerde bulundu. Altaylı, Emlak Konut'un açıklamalarına yer verdi.

Emlak Konut Riva projesi ile Galatasaray uçacak!

Emlak Konut Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin birinci oturumu 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Projenin ihale sonucunda ortaya çıkacak arsa bedelinin yüzde 80’i Galatasaray’ın olacak.

Galatasaray Riva projesinin ihalesi 8 Haziran'da!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesinin ihale tarihi açıklandı. Proje için hazırlatılan mimari görseller yayınlandı. İşte Galatasaray Riva projesinin ihale detayları...

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerini ihale edecek!

Galatasaray Spor Kulübü, kulübün Florya ve Riva'daki arazileri üzerinde proje yapılması için Emlak Konut GYO ile bir protokol imzalamıştı. Dün Emlak Konut ile işbirliği yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi.

Riva ve Florya arsalarında gelirin yüzde 80'i Galatasaray'ın!

Mali sorunlarla boğuşan Galatasaray, en büyük gelir umudu İstanbul Riva ve Florya arsaları için Emlak Konut GYO ile anlaştı. Projelerin hasılat paylaşımı modeliyle ihale edilmesi ve elde edilecek gelirin yüzde 80’inin Galatasaray’a verilmesi yönünde anlaşıldı.

Riva öib ihale Haberi

Riva öib ihale

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde bulunan değerl taşınmazların (Legend Hotel) özelleştirilmesi ihalesinde teklif gelmedi.
 
Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Özelleştirme İdaresinde (ÖİB), kurumun Başkan Yardımcısı Ragıp Bingöl başkanlığında pazarlık usulüyle gerçekleştirilen ihaleye, Aras İnşaat Ticaret Turizm AŞ ve Peşli Demir Turizm ve Dış Ticaret AŞ katıldı.

İhalede ilk olarak kapalı zarflarda elemesiz teklifler alındı. Birinci elemesiz tur sonrasında gerçekleştirilen açık artırmada başlangıç tutarı 43 milyon 500 bin lira, artırım aralığı da 10 bin lira olarak belirlendi.

İhalede, komisyon tarafından belirlenen söz konusu tutarda teklif veren katılımcı çıkmadı. İhalenin sonucu, komisyonun nihai kararının onaya sunulmasının ardından...