05 / 05 / 2024

Rixos otelleri her şey dahil

Rixos otelleri her şey dahil

Türkiye’nin lüks otel zincirlerinden Rixos, ‘her şey dahil’ sistemine geçti. Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, “Şehir otelleri hariç, yurtiçi ve yurtdışı otellerimiz ‘her şey dahil’ sistemiyle çalışacak. Bu sistemi en iyi yapan grup biziz” dedi.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

İsveç'teki bu otel her kış yeniden inşa ediliyor!

Her bahar bozup her kış yeniden inşa edilen ve yapımında 10 bin ton donmuş su kollanılan İsveç’in Jukkasjarvi köyünde yer alan Buz Otel, dünyanın en ilginç otelleri arasında yer alıyor.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

HaliçPort Yat Limanı imar planı askıya çıktı!

HaliçPort projesi olarak bilinen Haliç Yat Limanı ve Kompleksi projesinin imar planı askıya çıktı. Rixos Otelleri'nin sahibi Fettah Tamince'nin yapacağı projenin imar planını bakanlık 9 Temmuz'da onayladı.

Küba'ya ilk Türk otel yatırımını Rixos yapacak!

Rixos Otelleri’nin CEO’su Buğra Berberoğlu, Küba'da 3-4 farklı otel için pazarlıklarının sürdüğünü, yıl sonuna kadar bu görüşmelerden birini sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi.

Rixos otellerine her şey dahil sistemi geliyor!

Türkiye’nin lüks otel zincirlerinden Rixos, ‘her şey dahil’ sistemine geçti. Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, “Şehir otelleri hariç, yurtiçi ve yurtdışı otellerimiz ‘her şey dahil’ sistemiyle çalışacak. Bu sistemi en iyi yapan grup biziz” dedi.

Rixos Maldivler’de de otel açıyor!

Antalya’dan lüks bir turizm markası çıkarıp dünyaya tanıtan Fettah Tamince’nin Rixos otelleri geçen yıl 718 bin misafir ağırladı. Bu yıl 1 milyona yakın insanı ağırlayacaklar...

Rixos Eskişehir termal oteli hizmete girdi!

Bademlik'te inşa edilen Rixos Eskişehir termal oteli hizmete girdi. Spa ve 5 tane hamamın bulunduğu otel her yıl 800 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Eskişehir'de sağlık turizmi açısından en büyük yatırım olma özelliği taşıyor

Hüseyin Tosun: Yeni butik oteller için her türlü desteği veririz!

Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun' u ziyaret etti. Tosun, yeni butik otellerin açılması noktasında her türlü desteğin verileceğini belirtti...

Fettah Tamince: Antik kente otel yapmayız!

Elif Ergu Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Rixos Otelleri ve Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ile yaptığı röportaja yer verdi. Fettah Tamince, " Antik kente otel yapmayız" dedi...

Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı!

Dünyanın en büyük otel değerlendirme sitesi HolidayCheck 'in her yıl geleneksel olarak yaptığı oylama sonucunda Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı.

Rixos Füceyre Emirliği'nde de otel satın almayı planlıyor!

'Her sey dahil' İle tanıştıracak BAE'nin Rasal Khaimah Emirliği'ndeki yeni otelini 1 Subat'ta açacak olan Rixos Hotels, Füceyre Emirliği' nde de otel satın almayı planlıyor...

Rixos otelleri her şey dahil Haberi

Rixos otelleri her şey dahil

Etstur tarafından düzenlenen ‘Tatil Yağmuru’ yarışmasının ödül töreninde konuşan Uzan, şunları söyledi:

“Bodrum ve Göcek’teki otellerimizde her şey dahile geçtik. Rixos olarak büyümemizin yüzde 70’ini her şey dahil ile gerçekleştirme kararı aldık.”


Rusya toparladı

Rusya’daki turizm talebinin normale döndüğünü vurgulayan Uzan, şunları söyledi:

“Rusya toparlandı. Rusya’daki turizm fuarında bunun potansiyelini gördük. Geçen yıl bazı tur operatörleri batmıştı. Turistler şimdi güçlü operatörleri tercih ediyor. Rusya’dan en fazla yüzde 5’lik kayıp yaşanır. Avrupa’da hiçbir sıkıntı yok. Tunus’taki bombalamanın ardından Polonya gibi pazarlar Mısır ve Tunus turlarını yasakladı. Üzülerek söylüyorum ancak bu da Türkiye’nin turizmini olumlu yönde etkileyecektir. Kriz havası yok. Otellerimiz yüzde 100 doluluğa ulaşıyor.”


Tatil Yağmuru’nda 30 ödül yağdı

Etstur’un Instagram’da düzenlediği fotoğraf yarışması Tatil Yağmuru’nda, 30 çifte yurtiçi ve yurtdışındaki Rixos otellerinde tatil ödülü verildi.


Etstur...