30 / 04 / 2024

Rixos Pera İstanbul

Rixos Pera İstanbul

Son dokuz ayda Türkiye ve Dubai’de olmak üzere 4 tesis açılışını gerçekleştiren Rixos Hotels’in İstanbul’daki ikinci oteli de kapılarını açtı

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apt Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. 

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apartman Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. Şirketin telefon ve faks numaralarında bir değişiklik olmadı. 

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Pera İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Çağlayan tarafından kuruldu...

31.6 milyon TL'ye Pera’da oteli yap, 32 yıl işlet!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul’un tarihi bölgesi Pera’da bin 448 metrekarelik arsasını 31.6 milyon liraya otel yapımı karşılığı 35 yıl süreliğine kiralama ihalesine çıkardı.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Pera GYO'nun toplantı kararları tescil edildi!

Pera GYO'nun 11 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı Kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Pera GYO'dan Borsa İstanbul bildirisi!

Pera GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Pera GYO Borsa İstanbul bildirisini yayınladı.

Pera GYO rotasını Anadolu'ya çevirdi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor.

Pera GYO yatırım için Anadolu'ya yöneldi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor

1994 yılında Pera Palas ihale çıkacakmış!

1994 yılında İstanbul'un ilk otellerinde Pera Palas ihale çıkacakmış. Pera Palas'ın sahibi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ihale çıkarılacak tarihi otel, otel-müze olarak yaşamını sürdürecekmiş.

Ofton İnşaat, Elysium Elit Koşuyolu projesi satışa çıkıyor!

Türkiye’nin önde gelen inşaat markalarından Ofton İnşaat, Koşuyolu’nda inşa edeceği Elysium Elit Koşuyolu Projesi’ni satışa çıkarıyor. Ofton İnşaat basın toplantısı 5 Mart 2015 tarihinde Rixos Taksim İstanbul’da düzenlenecek.

Rixos Pera İstanbul Haberi

Rixos Pera İstanbul

Tarihi yarımada ve Haliç manzarasına karşı konumlanan Rixos Pera İstanbul, 116 lüks oda kapasitesine sahip Rixos Hotels zincirinin İstanbul’daki ikinci halkası Rixos Pera İstanbul kapılarını açtı. Son dokuz ayda Antalya, İstanbul ve Dubai’de olmak üzere 4 otel açılışını gerçekleştiren Rixos Hotels’in yeni oteli 116 lüks odasıyla açıldığı ilk gün itibariyle yüzde 100 doluluğa ulaştı.


İstanbul’un turist sayısı ve gelir olarak en hızlı gelişen şehirlerden biri olduğuna dikkat çeken Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, “Oda başına düşen gelir artışlarına baktığımızda son bir yılda Avrupa'daki en etkileyici büyüme Türkiye, Romanya, Polonya ve İrlanda'da kaydedildi. Gelir artışında en iyi performansı gösteren şehir sıralamasında Venedik yüzde 28.6 ile birinci olurken İstanbul 26.7 ile ikinci, Floransa yüzde 15 ile üçüncü, Paris ise yüzde...