19 / 05 / 2024

Rİxos Sungate adres

Rİxos Sungate adres

Rixos Sungate Oteli ve SPA'sına ödül Kemer ilçesindeki Rixos Sungate Oteli dünyanın en iyi 100 oteli arasında gösterilirken, Rixos Royal SPA'ya ise "European Ouality" ödülü verildi...

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi!

Toplam 218 konuta yer verilen Ömür İstanbul projesi, İstanbul Esenler'de Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede konutların yanı sıra 3 adet dükkan da bulunuyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Gedik Yatırım Şişli Şubesi adres değişikliği!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

Yatırımda yeni adres özel yurtlar oldu!

Üniversite sayısının artmasıyla birlikte doğan yurt ihtiyacı büyük grupların da iştahını kabartıyor. Bilgili Holding'ten Akfen'e kadar birçok grup bu alanda ya yatırım yapmış durumda ya da yapmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır Forum AVM adres!

Diyarbakır Forum AVM'de dünyaca ünlü ve yerli olmak üzere toplam 135 tane mağaza yer alıyor. AVM'nin 54 bin metrekaresi kiralanabilir alan olarak tasarlandı. İşte Diyarbakır Forum AVM adres bilgileri...

Adres Sancaktepe yoğun ilgi görüyor!

Dumankaya İnşaat, 1. etap satışları kısa sürede tamamlanan projenin 2. etabını satışa çıkardı. Adres konseptli projelerin sonuncusu Adres Sancaktepe'deki yatırımcılar, ön satış döneminde projeye yoğun ilgi gösterdi.

Rixos bu yıl 60 otel açacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, ITB yılını değerlendirerek, Dünya çapında yeni RİXOS Hotels olarak 2014 yılında Dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydetti.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep toplanıyor!

Dumankaya İnşaat’ın hayata geçirdiği projelerinin kısa vadedeki yatırım dönüşüne güvenen yatırımcılar, Adres Sancaktepe’de daire sahibi olabilmek için ön talep döneminde sıraya girdi.

Rİxos Sungate adres Haberi

Rİxos Sungate adres

Beldibi'ndeki Rixos Sungate Otel, Holiday Check'in tophotels.ru adlı internet sitesindeki misafir anketlerini baz alarak yaptığı değerlendirmede, dünyanın en iyi 100 otelinden biri seçildi. 

Avrupa Kaplıcalar Birliği de (European SPAAssociation) Rixos Royal SPA'yı "European Ouality" ödülüne layık gördü. 


Rixos Sungate Otel'de düzenlenen törende Holiday Check Türkiye Temsilcisi Dominic Niehoff, Rixos Antalya Otelleri Bölge Direktörü Cem Uzan'a ödülünü verdi. Avrupa Kaplıcalar Birliği "European Ouality" ödülü ise Rixos Royal SPA Müdürü Tuğçe Gemici Kara ve Rixos Sungate Genel Müdür Yardımcısı Galip Topal'a verildi. 


Uzan, törende yaptığı konuşmada, aldıkları ödüllerin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Aynı azim ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirten Uzan, "Önümüzdeki yıllarda da bu tür ödülleri almayı düşünüyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. 

Ayrıca bizleri seçen yerli ve yabancı misafirlerimize de teşekkür ediyoruz"...