06 / 05 / 2024

Rixostan 60 otel hedefi

Rixostan 60 otel hedefi

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, ITB yılını değerlendirerek, Dünya çapında yeni RİXOS Hotels olarak 2014 yılında Dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydetti.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Şenel, Hamdi Met ve Kemal Şimşek ortaklığında kuruldu.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Otel dolulukları düştü: Turizmde fiyatlar frenlendi! Oteller fiyatları Mayıs seviyesine indirdi! 

Otel dolulukları Ege’de yüzde 60, Akdeniz’de ise yüzde 70 seviyesinde oldu. İbreyi yerli turiste çeviren oteller fiyatlarını Mayıs seviyelerine düşürdü. İşte ayrıntılar...

Yeni otel yatırımları pandemide katlandı!

Türkiye'de Kovid-19 salgını sürecinde 2020 yılında 137, 2021'in yedi aylık döneminde de 60 komple yeni otel yatırımına teşvik belgesi alındı. Türkiye'de 2023 yılına kadar da 20'si İstanbul'da, 14'ü Antalya'da olmak üzere toplam 99 yeni otel daha faaliyete geçecek. 

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

Dedeman Grubu'nun 2023 hedefi 40 yeni otel!

Dedeman Turizm Yönetimi Genel Müdürü Akçakaya, “2017 yılında personel sayımızı bin 400’e, oda sayımızı 3 bin 60’a çıkaracağız. Aynı zamanda 2023 yılında da 40 yeni otel yatırımı hedefliyoruz” dedi.

Yomra'da 60 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

Trabzon'un Yomra ilçesinde otel, alışveriş ve kongre merkezi gibi çeşitli yapıların da yer alacağı 60 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

Alkoçlar'dan 60 milyon TL'lik otel yatırımı geliyor!

Turizm sektöründe 60 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Alkoçlar Hotels & Resorts, 2017'de yatırım atağına geçiyor. Önümüzdeki yıl yüzde 45 büyüyerek 4 bin yatağa ulaşmayı hedefleyen Alkoçlar, bin 500 personele de istihdam sağlayacak.

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

N5 Suites'te 60 daire satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

N5 Suites Özyurtlar'da 60 ay 0 faizle! Teslimler 30 Mart'ta!

60 Ay 0 faiz ve %40 peşin kalanı teslimde ödeme avantajlarının yanı sıra ticari tapuya da sahip N5 Suites Otel+Residence projesi yatırımcısına yüksek kira getirisi ve karlı bir yatırım vaadediyor.

Rixostan 60 otel hedefi Haberi

Rixostan 60 otel hedefi

Buğra Berberoğlu, 2015'te yüzde 25 artışla yaklaşık 1 milyon misafir sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa'da tesisleri bulunan Rixos Hotels'in bu pazarlarda en hızlı büyüyen lüks otel zinciri olduğuna dikkat çeken Berberoğlu, BAE ve Körfez ülkelerinde yatırımın yanı sıra Karayipler ve Uzak Doğu'nun cennet köşelerinde de yatırım yapılacağı sinyalini verdi. 



LÜKS OTELLER İNŞAA EDECEĞİZ 

Buğra Berberoğlu, "BAE'de Abu Dhabi'de lüks bir otel inşa edeceğiz. Malpler'deki otel yatırımımızı önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Körfez ülkelerinden gelen misafirler için Rixos Hotels son derece çekici bir destinasyon ve lüks tatil alternatifi haline geldi. Rixos Hotels bayrağını farklı destinasyonlarda dalgalandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


2014 BÜYÜME YILIMIZ OLDU 

Rixos Hotels büyüme trendinin 2014 yılı itibariyle hızlandığına dikkat çeken Buğra...