03 / 05 / 2024

Rıza Zarrab şirketi

Rıza Zarrab şirketi

Türkiye’nin Ebru Gündeş’in kocası olarak tanıdığı Bakü doğumlu 29 yaşındaki Rıza Zarrab, büyük operasyonun kilit isimlerinden biri. Rıza Zarrab, Ebru Gündeş'e nereden yalı, residence, villalar almıştı?

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Gündüz tarafından kuruldu.

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reda Ali N.A.A. tarafından kuruldu.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından kuruldu. 

Euroandasian Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Euroandasian Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Kanat Çaltepe, Semih Türkoğlu ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu. 

Erkanlı Uluslararası Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erkanlı Uluslararası Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından kuruldu.

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 milyon 784 bin 861 TL sermaye ile bugün Rıza Kutlu Işık, Uğur Işık, S. Levent Demirer ve Sırrı Gökçe Odyak imzasıyla kuruldu.

Vertex Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vertex Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mubin Demirci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Rıza Yıldız Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Zorlu Center Otelcilik Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Zorlu Center Otelcilik Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile açıldı.

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Aşçıoğlu, Hüseyin Aşçıoğlu Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Atyrau Bir Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atyrau Bir Emlak Yatırım Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel, Levent Eyüboğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Hotiç Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hotiç Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Hotiç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Serdar Hotiç ve Ahmet Hotiç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gis Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gis Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Ayvaz, Işık Köstekci tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Eski Üsküdar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Rıza Zarrab şirketi Haberi

Rıza Zarrab şirketi

Büyük operasyonun kilit isimlerinden biri olan  ve Türkiye’nin Ebru Gündeş’in kocası olarak tanıdığı Bakü doğumlu 29 yaşındaki Reza Zarrab (Rıza Sarraf) 5 yıldır Türkiye’de iş yapıyor. 


Büyük operasyon ile gözaltına alınan Rıza Zarrab, Ebru Gündeş'e nereden yalı, residence, villalar almıştı?


Öğrenmek için...