05 / 05 / 2024

rize Batı Park projesi maliyeti

rize Batı Park projesi maliyeti

Milletvekili Karal: "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın üniversite ziyareti sırasında kamuoyunda sıkça dile getirilen ve belediyemizin 10 Numara projelerinden olan Batı Park Projesi de onaylandı.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

Rize'de ismi değiştirilen yapılar ve Millet Bahçesi TBMM'de!

2002 yılı sonrasında Rize'de isim verilen veya ismi değiştirilen yapılar ve Fındıklı Belediyesince yapılmak istenen Millet Bahçesi Parkı isim değişikliğine onay verilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Batıkent'e yeni spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent’te, halı sahalar ve yürüyüş yollarının bulunduğu semt stadı ile vatandaşların huzurlu vakit geçirebileceği dev bir parkı içine alan tesisi hizmete sundu.

Batı Park projesine onay!

Milletvekili Karal: "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın üniversite ziyareti sırasında kamuoyunda sıkça dile getirilen ve belediyemizin 10 Numara projelerinden olan Batı Park Projesi de onaylandı.

Antalya Kepez Tek Sarnıç Kent Parkı'na 2.6 milyon TL yatırım!

KEPEZ Belediyesi, Kepezpark Varsak Kompleksi'nde hizmet veren ve büyük ilgi gören masal parkın ikincisini ilçenin batısına inşa ediyor.

Kepez'in batısındaki mahallelere imar müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tütüncü, Kepez'in batısındaki mahallelere imar planı, doğalgaz, semt pazarı ve kent parkı müjdesi verdi.

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park yapılıyor!

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Isparta'ya Gaziler Parkı inşa ediliyor!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla 2013 yılında yapımı tamamlanarak açılışı gerçekleştirilen 3200 metrekarelik Şehitler Parkı’nın hemen batı bölümünde yer alan 3700 metrekarelik alana da Gaziler Parkı yapılıyor.

Batman Üniversitesi'ndeki Vadi Park Çarşısı Projesi tamamlandı!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsündeki ‘Vadi Park çarşısı’ tamamlandı. Market, yemekhane, lokanta ve öğrencilerin rahatlıkla alış-veriş yapabileceği park çarşının açılmasıyla kampüs alanındaki yaklaşık 7 bin öğrenci rahat bir nefes alacak.

rize Batı Park projesi maliyeti Haberi

rize Batı Park projesi maliyeti

AK PARTİ Rize Milletvekili (Hasan Karal, Cumhurbaşkanı ecep Tayyip Erdoğan'ın Rize da Rize'deki projelerle görüşmeler ve alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 


Milletvekili Karal beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rize MÜSİAD Başkanı Mahmut Dabak ve yönetimi bir araya geldi.




RİZE HAVALİMANI İHALESİ 2 KASIM DA YAPILIYOR 

Milletveki i Karal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplu açılış töreninde de ifade ettiği gibi Rize Havalimanı projesinin 2 Kasım da yapılacağını belirterek "Rize Havaİiı iani'yla alakalı bütün eksiklikler giderildi ve Cumhurbaşkanı'mızın kendi ifadesiyle de 2 Kasım günü ihalesi yapılacak. İhalesinin tamamlanmasının ardından bu yıl sonuna doğru havalimanının yapılacağı bölgede çalışmalara b ışlamayı arzuluyoruz. Projenin açıklanan tarihten daha erken bitmesi için hep birlikte gayret edeceğiz. 

Türkiye'de deniz üzerine yapılacak 2. havalimanı [fakat Ordu-Giresun Havalimanından! yaklaşık bir buçuk kat daha büyük...