07 / 05 / 2024

Rize Dedeman Otelinin yerine ne yapılacak

Rize Dedeman Otelinin yerine ne yapılacak

Kapısına kilit vurulan Rize Dedeman Oteli'nin yıkılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edecek.

Dedeman Hotels & Resorts International'dan Kazakistan’a yeni otel yatırımı!

Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da hizmet vermeye başlayan “Park Dedeman Almaty” ile yurt dışındaki aktif olarak üçüncü otelinin kapılarını 6 Mart 2024’te misafirlerine açtığını duyurdu.

Rize'ye yeni 5 yıldızlı otel geliyor!

Rize'de 2016 yılında yıkılan Dedeman Otel'in yerine yapılan yeni otel binasının inşaatı hızla devam ediyor. 5 yıldızlı otelin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Rize Dedeman Otel turizme kazandırılacak!

Rize İli Merkez Alipaşa Mahallesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait turizm tesisi restore edilerek yeniden Rize turizmine kazandırılıyor

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Rize Dedeman Otel'in ihalesi tamam!

Rize İli Merkez Alipaşa Mahallesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait turizm tesisi restore edilerek yeniden Rize turizmine kazandırılıyor.

Rize Dedeman Oteli'nin yerine modern bir otel yapılacak!

Kapısına kilit vurulan Rize Dedeman Oteli'nin yıkılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edecek.

Dedeman Kapadokya Oteli satıldı!

Dedeman Grubu, yeni iş hedefleri doğrultusunda; Dedeman Kapadokya otelinin satışını gerçekleştirdi. Otel, yıl sonu itibariyle faaliyetlerini sonlandıracak.

Rize'de 3 gayrimenkul 1 milyon 871 bin 849 liraya satılıyor!

Rize Çayeli Limanköyü'nde 3 adet gayrimenkul toplam 1 milyon 871 bin 849 liraya satılıyor...

Rize'de icradan satılık gayrimenkul: 2 milyon 559 bin liraya!

Rize Merkez'de bulunan turizm tesis alanı 31 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Dedeman Bostancı Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi Dedeman Bostancı Oteli Şubesi, Nadir Kadakal tarafından 2 milyon 160 bin TL'lik sermaye ile 29 Mart'ta açıldı

2. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 28 Mart'ta Dedeman İstanbul'da!

2. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 28 Mart 2013 Perşembe günü Dedeman İstanbul'da gerçekleştiriliyor...

Rize'de 2 milyon 475 bin TL'ye satılık iş yeri!

Rize Belediye Başkanlığı, 2 milyon 475 bin TL muhammen bedelle iş yeri satışa sunuluyor...

Antalya Dedeman Oteli, Barut Grubu'na satılıyor!

Dedeman Grubu, Antalya Dedeman Oteli'ni Barut Grubu'na satıyor. Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman ise satışla ilgili olarak 'Görüşmelerimiz olumlu yönde ilerliyor' dedi

Rize Dedeman Otelinin yerine ne yapılacak Haberi

Rize Dedeman Otelinin yerine ne yapılacak

Rize'nin girişinde yer alan ve uzun yıllar Bölgeye hizmet veren Dedeman otelinin sözleşmesi 31 Aralık 2014'te sona ermiş, kapısına kilit vurulmuştu. Alipaşa mevkisinde yer alan eski Dedeman otelin yerini Milli Emlak'tan 49 yıllığına işletme hakkını alan Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve Bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edeceği öğrenildi. Edinilen bilgiler doğrultusunda Cengiz İnşaatın yapacağı yeni otelin projesini eski Rize Milletvekili Abdülkadir Kartın çizeceği öğrenildi. 


Ardeşen'in Sesi...