25 / 07 / 2024

Rize gayrimenkul ihalesi

Rize gayrimenkul ihalesi

Rize İli Merkez İlçesi Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 6 milyon 855 bin 899 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Rize Çayeli projesi 13 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 36 konut inşa edecek. TOKİ Rize projesinin ihalesi 13 Kasım'da yapılacak.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize projesini bekleyenler dikkat! O tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize projesinin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Rize'de 21.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Rize 1. Satış Memurluğu Rize Merkez'de yer alan gayrimenkulü 21 milyon 841 bin 33 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi bugün!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Rize gayrimenkul ihalesi Haberi

Rize gayrimenkul ihalesi

Rize İli Merkez İlçesi Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bina vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 6 milyon 855 bin 899 TL bedel isteniyor.

Satılmasına karar verilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, özellikleri:
Satışa konu Rize-Merkez Tophane Mahallesi Atatürk caddesinde kain 1560 ada 50 sayılı parsel tapuda alanı 620,26 m2 olup cinsi arsa olarak kayıtlıdır. Halıhazırda üzerinde 1 zemin 6 normal kattan ibaret betonarme karkas inşaat tarzında inşa edilmiş bina mevcut olup,binanın duvarları içten ,dıştan sıvalı boyalı doğramalar kısmen ahşap doğrama ve yağlı boyalı kısmen pvc esaslı doğramadır. Üzerindeki bina dosyada mevcut bilirkişi raporundan da anlaşılacağı üzere komşu parsellere tecavüzlü olup, bitişik 1560 ada 79 nolu parsele 46,72 m2, 1560 ada 69 parsele ise 1,79 m2 tecavüzlü...