27 / 07 / 2024

Rize Kalkandere

Rize Kalkandere

Rize Kalkandere'de çay fabrikası ve çay bahçesi (arsası) icra yoluyla satılıyor...

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi bugün!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize 69 konut ihalesi 30 Nisan'da!

Rize İli Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

AYM, Kalkandere HES davasının yeniden görülmesini istedi!

AYM Rize Kalkandere’deki Cevizlik Hidroelektrik Santrali davasının yeniden görülmesini istedi. AYM Genel Kurulu, Mehmet Kurt adlı vatandaşın bireysel başvurusunu 25 Şubat’ta oybirliği ile kabul etti.

Rize Kalkandere'nin yol sorunu TBMM'de!

Rize Kalkandere'ye bağlı Yolbaşı köyünün yol sorunu meclise taşındı. Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konu ile ilgili soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

Rize OSB projesinde inşaat faaliyetleri yüzde 80 tamamlandı!

Rize'nin Kalkandere ilçesinde yaklaşık 50 hektarlık alanda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kontrolünde yapımı süren Rize OSB projesinde inşaat faaliyetleri yüzde 80 oranında tamamlandı.

Rize Kalkandere OSB inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Rize'nin Kalkandere İlçesi'nde yaklaşık 50 hektarlık alanı kapsayan Organize Sanayi Bölgesi'nde Ekşioğlu Kardeşler İnşaat firması tarafından sürdürülen ve yüzde 80'i tamamlanan alt yapı işlerinde sona yaklaşıldı.

Hasan Karal Kalkandere OSB inşaatını inceledi!

Kalkandere’deki OSB inşaatında incelemelerde bulanan Rize milletvekili Hasan Karal, inşaatın altyapı çalışmalarının yüzde doksanın bittiğini ve 2015 yılı başı itibariyle de yer tahsislerine başlanacağını belirtti.

Kentsel dönüşüm Rize'de hayata geçiriliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem ve sel gibi afetlerde, can ve mal kaybına neden olan, kaçak yapılaşmaya karşı uyguladığı kentsel dönüşümü Rize'de hayata geçiriyor.

Rize'deki Hamam Deresi Timya Vadisi oluyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Rize’deki Hamam Deresi mevkiinde 759 konut inşa edileceğini ve bölgenin isminin ‘Timya Vadisi’ olacağını açıkladı.

Pisa Kulesi'nin bir benzeri Rize'de!

İtalya'nın yan yatmış ünlü Pisa Kulesi'nin bir benzeri Rize'de çıktı. Ali Rıza-Sündüz Zaman çiftinin yaşadığı 3 katlı bina günden güne eğiliyor.Ali Rıza Zaman, Zemin yumuşak olduğu için binanın yana doğru eğildiğini söylüyor...

Rize Hamadere'de TOKİ 759 adet konut inşa edecek!

Rize Hamamderesi 759 Adet Konut, 1 Adet AVM, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Rize Hamamderesi'nde 759 adet konut yaptıracak!

Rize Hamamderesi 759 Adet Konut, 1 Adet AVM, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Rize Kalkandere Haberi

Rize Kalkandere

Rize Kalkandere Dağdibi Mahallesi'nde bulunan çay fabrikası ve çay bahçesi (arsası) Kalkandere İcra Müdürlüğü tarafından açık artırma suretiyle satışa sunuluyor.


Gayrimenkulün içinde ayrıca kazan dairesi ve idare binası da mevcut durumda.


2 bin 980 metrekare alan üzerine kurulan fabrikanın satışı, Kalkandere Hükümet Konağı önünde 19 Ekim 2012 günü saat 14.00'de gerçekleştirilecektir.



Detaylı bilgi için tıklayın



Melek...