03 / 05 / 2024

Rize Kıble Dağı Camii

Rize Kıble Dağı Camii

Rize Güneysu'nda Kıble Dağı'nın zirvesine yapılan cami adeta ziyaretçi akınına uğruyor. 14 Ağustos 2015'te ibadete açılan caminin ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor.

Rize Kıble Dağı Camii Cuma günü açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, baba ocağı Rize’de bin 130 rakımda yer alan Kıble Dağı Camii’ni cuma günü açacak. Erdoğan’ın cuma namazını bu camide kılması bekleniyor.

Rize Kıble Dağı Camii 14 ayda tamamlandı!

Rize'nin Güneysu ilçesinde, manzarasıyla ziyaretçileri hayran bırakan Kıble Dağı Camii bütün zorluklara rağmen inşaatı 14 ayda tamamlandı ve cami ibadete hazır.

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Hcm Yapı İnşaat Taşımacılık Gıda Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hcm Yapı İnşaat Taşımacılık Gıda Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdülhamit Bozkurt imzasıyla kuruldu.

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ali Karaman ve Ersu Sinik imzasıyla bugün kuruldu

Çevikler Dekorasyon İnşaat Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Gıda Taşımacılık San. ve Tic. LTD. ŞTİ kuruldu!

Çevikler Dekorasyon İnşaat Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Gıda Taşımacılık San. ve Tic. LTD. ŞTİ 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Celal Çevik tarafından kuruldu.

Rize Kıble Dağı Camisine yoğun ilgi!

Rize Güneysu'nda Kıble Dağı'nın zirvesine yapılan cami adeta ziyaretçi akınına uğruyor. 14 Ağustos 2015'te ibadete açılan caminin ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor.

Avusturyalılar Kütahya'da kağıt fabrikası kuracak!

Kütahya'da, Avusturyalı bir firma tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi.

TAV, Küba’da 2 havalimanı için masaya oturuyor!

TAV Havalimanları, Küba'da 2 havaalanının geliştirilmesi ve işletmesi için masaya oturuyor. Küba, 2 milyondan fazla göçmeniyle ABD'de büyük bir diasporaya sahip.

Kütahya'da Haziran ayında 638 konut satıldı!

Türkiye genelinde konut satışları 2016 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4 azaldı. Haziran ayı konut satış istatistiklerine göre Kütahya'da 638 konut satıldı.

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tayfun Yılmazel Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde açıldı.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

Küçük esnaflar da artık iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi çalıştıracak!

İş sağlığı ve güvenliği kapsamında 50'den az işçi çalıştıran işyerleri, bugün kapsama alınıyor. Buna göra bakkal, tuhafiye, kırtasiye gibi küçük esnaf da artık iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi çalıştıracak.

Haskoç Yapı Turizm İnşaat Otomotiv Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Haskoç Yapı Turizm İnşaat Otomotiv Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Zekeriya Dağdağan ve Şefik Efe Koç Şube Müdürlüğünde 500 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Bakırköy'de açıldı.

Bapiroğlu Yapı Mimarlık Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bapiroğlu Yapı Mimarlık Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafer Çapar tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Rize Kıble Dağı Camii Haberi

Rize Kıble Dağı Camii

Rize Kıble Dağı'nın zirvesine 1,5 yıllık çalışma sonucu inşa edilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ziyareti sırasında 14 Ağustos 2015'te ibadete açılan caminin ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor. Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, caminin çok önemli bir konuma sahip olduğunu söyledi. Camiyi görmek üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden ziyaretçilerin geldiğini ifade eden Baydaş, "Çok özel ve önemli bir eser. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu camiye özel bir ilgisi var. Caminin yapılması talimatını da kendisi vermiştir. Her aşamasını yakinen takip etmişti. Böyle bir eserin ilimizde bulunmasından dolayı çok memnunuz" dedi. 


Ziyaretçi sayısı 100 bini aştı 


Kaymakam Baydaş, "Özellikle cuma, cumartesi ve pazar günleri çok yoğun bir ziyaretçi ağırlıyoruz. Cuma namazlarında yoğunluk had safhada. Ziyaretçi sayısının 100 binleri aştığını biliyoruz. Yüzlerce araç orada trafiği...