25 / 08 / 2024

Rize saha inşaatı

Rize saha inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de sahalar yerini binalara bırakmaya başladı. Tarihi Ekrem Orhan Stadı yerine verilen İtfaiye Arazi ise saha inşaatına başlanacakken bir manevrayla Külliye'ye dönüştürüldü.

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Rize- Artvin Havalimanı inşaatı Aralık'ta tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı inşaatının Aralık ayında tamamlanacağını açıkladı. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı yüzde 76 tamamlandı!

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında sona gelindi. İlk uçuşun Temmuz ayında gerçekleşmesi beklenen projede yüzde 76 ilerleme kaydedildi. 

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Rize-İspir Yolu-İyidere Ayrımı-İkizdere il yolu ikmal inşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 3 yıl önce temeli atılan Rize- Artvin Havalimanı inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Rize'de inşaat halindeki köprü çöktü: 3 yaralı!

Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Yenicami köyünde inşaat halindeki köprü çöktü, yaşanan olayda 3 kişi yaralandı.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Kulesi "Çay bardağı" şeklinde inşa edilecek olan Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Rize'de iş makinesinin çarptığı inşaat iskelesi otomobilin üzerine devrildi!

Rize Hemşin'de iş makinesinin çarptığı iki katlı inşaat iskelesi bir otomobilin üzerine devrildi.

Rize'de 3.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derepazarı Belediye Başkanlığı, Rize Derepazarı'nda kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Rize saha inşaatı Haberi

Rize saha inşaatı

Süper Lig'de takımı bulunan ve amatör futbolun en çok sevildiği illerin başında gelen, futbol meraklısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de sahalar yerini binalara bırakmaya başladı. Tarihi Ekrem Orhan Stadı yerine verilen İtfaiye Arazi ise saha inşaatına başlanacakken bir manevrayla Külliye'ye dönüştürüldü. 


Sözler unutuldu! 


Devlet eski Bakanı Hayati Yazıcı'nın "Yenisi yapılmadan eskisi yıkılmayacak" sözü vermesine rağmen 2013'ten bu yana Rize'de amatör spor kulüplerinin, okul takımlarının ve engellilerin maç oynayacağı saha yok. En yakın saha, kente 10 km. uzaklıktaki Dernekpazarı ilçesinde.


Ekrem Orhan sahası, yıllarca Rize'de amatör futbolun yükünü çekti. 2013'te dönemin eski Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın, "Dha iyisi yapılacak" sözü üzerine inşaat başladı. Ancak amatörler için saha yapılmadan Ekrem Orhan sahası yıkıldı. Bu alana GSİM binası yapılırken, tahsisi yapılan İtfaiye arazisi üzerine...