29 / 04 / 2024

Rize Yeni Orta Cami

Rize Yeni Orta Cami

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yeni Orta Cami’de yapılan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

TOKİ Rize Çayeli projeleri için yeni tarih açıklandı! İki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize 2023 projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Çayeli ilçesinde inşa edilecek bu iki yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

Seçim sonrasında özel tüketime sert fren geliyor! Artık alış veriş yapmak hayal olacak!

Üç yıllık yeni Orta Vadeli Program, “sıkı para” politikası ile ekonomiyi soğutma ve özel tüketiminin baskılanması sinyalini verdi. Ancak bu politikaların Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında uygulanması bekleniyor.

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Oppo, Fiyat Performans canavarı K11x modelini tanıttı!

Oppo'nun yeni orta seviye telefonu K11x, Snapdragon 695 işlemci, 108 MP kamera ve büyük batarya gibi özelliklerle dikkat çekiyor, uygun fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Xiaomi Redmi Note 12S, Migros Mağazalarında Şimdi Satışta!

Xiaomi'nin Yeni Orta Segment Telefonu Redmi Note 12S, Migros'ta İndirimli Fiyatlarla Buluşuyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Rize projesi için son dakika müjdesi geldi! 106 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye tam 106 konutluk yeni proje geliyor...

108 megapiksel kameralı Huawei Nova 10 Youth Edition tanıtıldı! 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Huawei Nova 10 Youth Edition neler sunuyor? Huawei'nin yeni orta sınıf modeli 108 MP kamerasıyla dikkat çekiyor.

Ev almak isteyen orta gelirliler dikkat! Yeni Evim kampanyasına nasıl başvurulur? 

Ev almak isteyen orta gelirliler tarafından merakla beklenen "Yeni Evim" kampanyasına nasıl başvurulur? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza var!

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının detayları peş peşe belli oldu ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza geliyor!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

Rize Yeni Orta Cami Haberi

Rize Yeni Orta Cami


Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yeni Orta Cami’de yapılan düzenleme çalışmalarını ve Yeniköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında taşınma işlemleri devam eden Eski Orta Cami'deki çalışmaları denetledi.


Yeni Orta Camii’nde Rize Belediyesi tarafından yaşlıların camiyi rahat kullanabilmeleri için yapılan asansör, alt katlar için havalandırma ve şadırvan çalışmalarını inceleyen Başkan Reşat Kasap, ardından kentsel dönüşüm alanına taşıma işlemleri devam eden Eski Orta Camii’ye giderek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Başkan Kasap konuyla ilgili olarak, “Yeni Orta Camiimizde cenaze işlemlerinde de rahatlıkla kullanılabilecek asansör çalışmamızı tamamladık. Alt katta ise şadırvan ve benzeri çalışmaları devam ettiriyoruz. Eski Orta Camii’nin taşıma çalışmaları ise 2018 yılının ilk yarısında ibadete açılacak şekilde sürdürülüyor.” diye konuştu.



Rize...