07 / 05 / 2024

rizede dik yamaçta ahşap ev

rizede dik yamaçta ahşap ev

Rize’nin Pazar İlçesi’nde bir yapı firması, Karadeniz’in sarp arazisinin her yerinde ahşap ev yapılabileceğini göstermek için, dik yamacın kenarına, 40 basamaklı merdivenle çıkılabilen iki katlı ev inşa etti...

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kartal’da 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Aykut Gezgin tarafından kuruldu.

ŞOK’ta çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta Türkiye Cumhuriyet’inin 100’ncü yılına özel düzenlenen indirim kampanyası devam ediyor. Buna göre, çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü. İşte 14 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta ütü 460 TL’ye, saç kurutma makinesi 320 TL’ye, dik süpürge 700 TL’ye düştü!

ŞOK Market’in 25 Mayıs Perşembe tarihine özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, ŞOK’ta ütü 460 TL’ye, saç kurutma makinesi 320 TL’ye, dik süpürge 700 TL’ye indi. İşte ŞOK 25 Mayıs Perşembe tarihli fiyat listesi...

ŞOK'ta haftasonu teknolojik fırsatlar! WaffIe Makinesi 499 TL, Filtre Kahve Makinesi...

Şok'ta hafta sonu kaçırılmayacak uygun fiyatlı teknolojik fırsatlar. Morning  Ekmek Kızartma Makinesi, Wafell WaffIe Makinesi, Joker Dik Elektrik Süpürgesi ve bir çok ürün hafta sonu ŞOK marketlerde yerini alacak. İşte ürün bilgileri ve fiyat listesi!

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Rize’de bitişik iki apartman, heyelan tehlikesi nedeniyle tahliye edildi!

Giresun'daki sel felaketinden sonra Rize’de de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Tahliye edilen 2 binanın arkasındaki yamaçta heyelanla meydana gelen derin yarık dikkat çekti.

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Kocaeli Kapanca Sokak'taki tarihi yapılar koruma altına alındı!

Kocaeli’nin Akçakoca Mahallesi’nde bir yamaçta bulunan Tarihi Kapanca Sokağı'ndaki 19. yüzyıl mimarisinin özelliklerini taşıyan ahşap yapılar koruma altına alındı.

Rize Güneyce'de yüksek katlı binalar korku saçıyor!

Rize’nin Güneyce Köyü sakinleri heyelan riskiyle karşı karşıya kaldı. Dik yamaçlara yüksek binalar inşa edildi. 

Sivas'ta 'Hobbit' evlerinin sayısı 6'ya yükseldi!

Sivas'ta, 'Yüzüklerin Efendisi' adlı filmdeki 'Hobbit' evlerine benzeyen yamaç evlerinin sayısı 6'ya yükseldi.

Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi Yamaç Yapı imzası taşıyor. Proje 500 adet konut ve 100 adet ticari birimden oluşuyor. İşte Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017...

Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yamaç tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi'nde kuruldu.

rizede dik yamaçta ahşap ev Haberi

rizede dik yamaçta ahşap ev

Rize’nin Pazar İlçesi’nde bir yapı firması, Karadeniz’in sarp arazisinin her yerinde ahşap ev yapılabileceğini göstermek için, dik yamacın kenarına, 40 basamaklı merpenle çıkılabilen iki katlı ev inşa etti. Benzeri olmayan tanıtım amaçlı ahşap ev büyük ilgi topladı.

Bir firma Karadeniz’in zorlu coğrafyasında her yere ev yapılabileceklerini göstermek için atölyelerinin bulunduğu Hamidiye Mahallesindeki dik yamacın önüne, 4 kat ve 40 basamaklı merpenle çıkılan iki katlı toplam 94 metrekarelik ev...