04 / 05 / 2024

Rizeli Sadri Kopuz arazisinden geçen yola ev yaptı

Rizeli Sadri Kopuz arazisinden geçen yola ev yaptı

Rize'de eğimli arazi nedeniyle bazen yamaçlarda, bazen de ağaçların üzerinde inşa edilen ilginç yapılara bir yenisi daha eklendi. Dağınıksu Mahallesi sakinlerinden Sadri Kopuz, tapulu arazisinden geçen yolun üzerine apartman inşa ettirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı Rizeli iş insanına kiralandı! 

Ölüdeniz'in ihtişamlı plajı Belcekız, Rizeli iş insanına kiralandı. Kamusal alanın geleceği endişe veriyor. İşte ayrıntılar...

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Kuruldu!

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Bağcılar'da Zeki Kopuz tarafından kuruldu!

Bemist Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bemist Mühendislik Limited Şirketi Üsküdar’da 210 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kopuz Ramazan Barış Ekinci Soner Yeşilyurt ve Tufan Üçüncü tarafından kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Rizeli marangozdan pandemi sığınağı!

Rize'de her geçen gün ilginç evler inşa edilmeye devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen marangoz Kadir Aksoy, kendisine ağaç ev inşa etti. 

İstanbul Ticaret Borsası'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

Biofleks Biyoteknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biofleks Biyoteknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 51 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kopuz, Celal Kopuz, Gürkan Kopuz ve Mehmet Fethi Kopuz ortaklığında kuruldu.

Ali Kopuz'dan kira desteği açıklaması!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salgınla mücadele kapsamında ekonomiyi rahatlatmak için açıkladığı desteklerle ilgili olarak, "Bu destekler ekonomiye nefes aldıracak." şeklinde konuştu.

Kopuz Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kopuz Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kopuz tarafından kuruldu.

Rizeli esnafa kentsel dönüşüm sözü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları gerçekleşen alanlarda incelemeler gerçekleşti. Kurum, esnafa mağduriyet yaşamayacaklarının sözünü verdi.

Nasr Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nasr Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Kerem Kopuz ve Mustafa Melik Kopuz ortaklığında kuruldu.

Rizeli Sadri Kopuz arazisinden geçen yola ev yaptı Haberi

Rizeli Sadri Kopuz arazisinden geçen yola ev yaptı

Rize'de eğimli arazi nedeniyle bazen yamaçlarda, bazen de ağaçların üzerinde inşa edilen ilginç yapılara bir yenisi daha eklendi. Dağınıksu Mahallesi sakinlerinden Sadri Kopuz, tapulu arazisinden geçen yolun üzerine apartman inşa ettirdi. Mahalleye ulaşım artık 3 katlı apartmanının altından geçen yoldan sağlanıyor.


Merkeze bağlı Dağınıksu Mahallesi Kopuzlar mevkisinde yaşayan Sadri Kopuz, 3 yıl önce arazisinde ev yapmaya karar verdi. Ancak mahallenin dik arazi yapısı nedeniyle evi inşa edecek uygun alan bulamayan Sadri Kopuz, ilginç bir yola başvurdu. Tapulu arazisinden geçen mahalle yolunun üzerine, 4.5 metre yüksekliğinde beton kolonlar diktiren Kopuz, üzerine 3 katlı apartman inşa ettirdi. Yolu kullanan vatandaşlar da araçlarıyla apartmanın altından geçmeye başladı.


BÜYÜK ARAÇLAR İÇİN YOL KAZILDI


Geçen yıl bir yangın ihbarına gitmek için evin altından geçmek zorunda kalan itfaiye...